Valitusviikot 2016 ja Emilen valituskahvit!

JYYn valitusviikot vuosimallia 2016 ovat täällä. 7.3-20.3 välisenä aikana opiskelijat voivat valittaa ja antaa palautetta  aivan mistä tahansa. Valittaa voi esimerkiksi maailman murheista, joistain ärsyttävistä ajankohtaisista asioista tai vaikka huonosti järjestetyistä kursseista. Palautetta voi antaa anonyymisti, ja palautteet välitetään Valitusviikkojen jälkeen niitä koskeville tahoille. JYYn järjestämät valituspisteet kulkevat seuraavalla aikataululla:

  • Ti 8.3. klo. 13-15, Ylistö
  • To 10.3. klo. 11-13, Agora
  • Ma 14.3. klo. 11-13, Kirjasto/Library
  • To 17.3. klo. 11-13, Agora

Myös Emile järjestää jäsenilleen mahdollisuuden valittaa. Joka vuotiset Emilen valituskahvit järjestetään Ruusupuiston 2.kerroksen aulassa tiistaina 8.3 klo.13.30-15.30. Emileläiset voivat vapaasti saapua paikalle kahvittelemaan, syömään herkkuja sekä halutessaan myös valittamaan aivan mistä tahansa. Kannattaa ehdottomasti tulla ainakin käymään siis paikan päällä!

PS. Emileläiset voivat hakea Rinnerieha-lippunsa kuittia vastaan  valituskahveilta klo.14.00-15.30 välisenä aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: