Emilen syyskokous ja syyssauna Opinkivellä, Merkkimarkkinat ja Emilen uusi kehymerkki!

Emilen syyskokous järjestetään perinteisesti Opinkivellä edeltäen Emilen syyssaunaa 20.9.2016. Kokous alkaa 18.00, jonka jälkeen Opinkivellä on luvassa hengailua ja tutustumista ainejärjestöläisten kesken. Ruokaa ja juomaa on tarjolla nyyttäriperiaatten mukaisesti. Opinkiven sauna on myös lämmin, ja saunajuotavaa voi ottaa mukaan. Jokainen emileläinen on enemmän kuin tervetullut paikalle.

Tiistaina 27.9 Agoralla järjestetään lukuvuoden ensimmäiset Merkkimarkkinat, jossa Emile on tuttuun tapaan myös mukana. Tapahtuma alkaa Agoralla klo. 10.00 ja kestää aina 15.00 asti. Myynnissä on Emilen haalarimerkkejä, joihin lukeutuu myös Emilen uusi 3€ hintainen kehy-merkki, josta järjestettiinkin viime keväänä haalarimerkkikilpailu:

imag2672

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: