Asiaa supersitseistä sekä fuksisitseistä!

Supersitsit

Vilkkuvia valoja, uhkapelureita, julkkiksia, säihkettä, glamourmalleja, vastanaineita ja säästönsä menettäneitä, tätä kaikkea on Vegas. Emile ry pyöräyttää ruletin käyntiin ja kutsuu kaikki Suomen kasvatustieteen opiskelijat sitsaamaan Las Vegas tyylillä Jyväskylään 21.10.2016.

Supersitsit järjestetään aivan ydinkeskustassa sijaitsevassa Club Escapessa (Kauppakatu 32). Sitsit alkavat klo.18:00, ovet aukeavat noin klo.17:45 – olethan ajoissa paikalla!
Supersitsit maksavat 16€(alkohollinen) tai 14€(holiton). Sitsipaketti sisältää lämpimän ruoan, kaksi hanajuomaa, kaksi shottia, jälkiruokadrinkin, pääsymaksun ja narikan baariin sekä haalarimerkin. Jatkoja juhlitaan samaisessa paikassa aina aamuyön pikkutunneille saakka. Huom! Baarissa on opiskelijaystävälliset hinnat koko sitsien ajan!

Ulkopaikkakuntalaiset voivat majoittua Emileläisten koteihin. Kerro siis ilmoittautumisesi yhteydessä, jos tarvitset yöpaikkaa, niin pyrimme järjestämään sen.

Dagen efteriä vietetään yhdessä sillisaamiaisen merkeissä Seminaarenmäen kampuksella, Musica- rakennuksen Boomboxilla(Seminaarinkatu 15) klo 12 alkaen, ja siellä saa hengailla aina klo.15 saakka. Silliksellä tarjolla on aamiainen ja vertaistukea huonoon oloon, ja se kustantaa 4€.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 30.9. klo.15, ja päättyy 13.10. klo. 18. Mukaan mahtuu yhteensä 100 sitsaajaa. Emileläisille on tehty oma kiintiönsä, jotta muistakin kaupungeista mahtuu sitsaajia mukaan 😉 Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova. Tämä tarkoittaa sitä, että olet sitoutunut maksamaan sitsisi, vaikka et mukaan pääsisikään.

Ilmoittautuminen:
Emilen kiintiö: http://emiletapsat.nettilomake.fi/form/3510
Muiden kaupunkien kiintiö:
http://emiletapahtumat.nettilomake.fi/form/3511/

Tapahtumaa sponsoroi Specia ry!

Mikäli teillä on kysyttävää sitseihin liittyen, voitte laittaa sähköpostia ella.e.varjus@student.jyu.fi tai tiia.h.nurminen@student.jyu.fi

14358808_1812632398977555_6816879240250419955_n

Fuksitsitsit

Emile viettää fuksisitsejä Ynnän kanssa Escapessa 12.10, klo.17.00 alkaen. Teemana näillä sitseillä on ”Mikä minusta tulee isona, not?!”, eli pukeudu sen mukaisesti mitä et TODELLAKAAN halua olla “isona”!

Sitsit kustantavat 16€ hollisena ja 13€ holittomana. Paketti sisältää ruoan, kaksi hanajuomaa, kaksi shottia ja jälkiruokadrinkin. Lisäksi hinta kattaa sisäänpääsyn loppubileisiin ja narikan.

Ilmoittautuminen aukeaa 27.9.16 klo 12 ja päättyy 5.10.16 klo 22, joten ole nopea!
Ilmoittauminen onnistuu Ynnän sivuilla alla olevasta osoitteesta. Ja huom, emileläisillä ja ynnäläisillä on sivuilla omat ilmoittautumiskantansa.
http://ynna.fi/events/fuksisitsit-4/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: