Joulu saapuu: Emilen ”Firman pikkujoulut” sekä pikkujoulukahvit!

Pikkujoulukahvit 21.11

Emile Ry järjestää opiskelijoiden ja kasvatustieteiden laitoksen henkilökunnan yhteiset pikkujoulukahvit maanantaina 21.11. klo 13-16 Ruusupuiston toisen kerroksen aulassa. Pikkujoulukahvit on hyvä mahdollisuus antaa palautetta henkilökunnalle kasvokkain (ei pakko!). Mukana myös supersuosittu palautelaatikko, mikäli haluat anonyymisti jakaa tuntojasi Emile Ry:stä, opetuksesta tai mistä nyt tahansa. Palaute viedään perille oikeaan osoitteeseen 🙂

Tervetuloa kahvittelemaan!
Terveisin, kopot Emilia ja Joonas


Mitä: Pikkujoulukahvit
Missä: Ruusupuiston 2 krs. aulassa
Milloin: Maanantaina 21.11. klo 13-16
Miksi: Ilmaista kahvia ja naposteltavaa!

Firman pikkujoulut 23.11

Oletko aina halunnut tutustua talousosaston Sirpaan? Onko sinulla tarvetta lahjoa pomoasi? Jäikö viime vuoden pikkujouluista jotain saamatta? Aamun morkkis on taattu! Keskiviikkona 23.11. juhlimme firman työntekijöiden kesken pikkujouluja Opinkivellä.
Firman heikon taloustilanteen vuoksi muistathan itse huolehtia nesteytyksestäsi illan aikana. Illemmalla on mahdollisuus pelata beer bongia, joten jos olet halukas osallistumaan kilpaan nappaa myös omat ohraliemet laukkuun!

Luvassa on myös arvontoja, joten varaa käteistä mukaan pitääksesi nestetasapainostasi huolen koko illan ajan. Halutessasi voit tuoda mukanasi muutaman euron lahjan pukinkonttiin ja ilahduttaa sillä kolleegaasi!

Pukukoodi: smart casual ja tonttulakki tai muu jouluinen asuste. Illemmalla voidaan vetää kravatit otsalle jatkoilla Escapessa!

MITÄ: Firman pikkujoulut
MISSÄ: Opinkivi
MILLOIN: Keskiviikkona 23.11. klo 19 alkaen
MIKSI: Jotta saamme uusia puheenaiheita ensivuodeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: