Tervetuloa uudet fuksit!

Hallituksen terveiset

Heippa te kaikki uudet kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen fuksit 2018! Ensinnäkin suuret onnittelut koko Emilen ainejärjestön jäsenistön puolesta! Toivotamme innolla teidät mukaan ainejärjestöömme ja sen toimintaan 🙂 Jäseneksi pääset liittymään heti tästä! Jäsenyydellä pääset osallistumaan Emilen monipuoliseen toimintaan ja eri tapahtumiin! Ja kun näin sopivasti oletkin jo löytänyt nettisivuillemme, (josta muuten löydät paljon infoa ainejärjestötoiminnastamme ja opiskelusta), suosittelemme lisäksi tutustumaan ja liittymään muihin some-kanaviin:

Instagram: emile_ry

Facebook-sivu: Emile ry

Facebook-ryhmä: Emile ry:n jäsenet

Snapchat: emile_ry

Ihan mahtavaa saada teidät fuksit syksyllä oranssihaalariseen porukkaamme, jota myös porkkanaperheeksi kutsutaan! Jos teille tulee mitä tahansa kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä joko meihin hallituslaisiin (yhteystiedot ja esittelyt täältä) tai tutoreihinne, joiden yhteystiedot löytyvät alla olevasta Tutoreiden tervehdyksestä! Ihanaa loppukesää, ja vielä kerran tervetuloa! 🙂

Aurinkoisin, ja syksyä odottavin terkuin Emile ry:n hallitus 2018

oznor


Tutoreiden tervehdys

Moikka, fuksit 2018! 

Onneksi olkoon opiskelupaikastanne ja tervetuloa osaksi mahtavaa porkkanaperhettämme! Toimimme tänä vuonna ainejärjestömme Emilen tutoreina ja opastamme teidät alkuun niin opiskeluissanne kuin muussakin opiskelijaelämässä. Meiltä voitte rohkeasti tulla kysymään mitä vaan ja lupaamme kaivaa teille vastauksen kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin! ☺ Seurailkaa sähköpostianne, sillä lähetämme piakkoin vielä lisätietoja ja meidän tutorien esittelyn sisältävän tutorkirjeen. Odotellessanne käykäähän jo ihmeessä liittymässä EMILEN FUKSIT 2018 Facebook ryhmään tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/584226081941845/

Syksyä ja tapaamistanne innolla odottaen,

JEMINA

Jemina

jemina.j.manty@student.jyu.fi

VENLA
Venla

venla.k.valkjarvi@student.jyu.fi

JENNA
Jenna

jenna.e.oksanen@student.jyu.fi

EMMI
Emmi

emmi.k.rauhamaki@student.jyu.fi

 


 

                    

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: