Emilen mauttomimmat fuksiaiset

Fuksiaiset kuuluvat jokaisen yliopiston aloittaneen fuksin syksyyn. Niitä kun ei vaan voi jättää välistä. Fuksiaisten tarkoitus on teeman (mauton) mukaisesti pukeutuneena kiertää vanhempien opiskelijoiden suunnittelemia rasteja ja samalla tutustua muihin opiskelijakavereihin. Fuksiaisten rastit suoritetaan rymissä, jotka jaetaan paikan päällä. Mukaan fuksiaisiin tarvitset teemaan soveltuvan asun ja avoimen iloisen mielen! Kohta mennään mauttomasti!

Alla tapahtuman kuvaus, jonka löydät myös Facebookista.

Jokainen meistä on joskus pukeutunut liian värikkäästi, kauniisti, yliampuvasti tai muuten vain huonosti. Laitoitko jonkun toisen häihin vahingossa valkoisen mekon? Ovatko leopardisaappaat jokapäiväinen varusteesi? Etkö jaksa vaihtaa vaimaria pois kun lähdet kauppareissulle? EI HAITTAA!

Emilen mauttomimmissa fuksiaisissa voit pukeutua juuri niin kauhealla tavalla kuin vaan keksit! Kaiva kaapista kurjimmat kuteesi ja tule paikalle kiertämään Emilen vanhempien opiskelijoiden järjestämiä huippurasteja. Tarkemmat ohjeet jaetaan paikanpäällä.

Fuksiaiset alkavat 18.9.2019 klo 17 ja kestävä myöhään yöhön asti. Rastien suorittamisen jälkeen siirrymme Heidi’s Bier Bariin jatkamaan mautonta iltaa. Voittajajoukkueelle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä mauton palkinto!

MITÄ: EMILEN FUKSIAISET 2019
MISSÄ: JYVÄSKYLÄ, LÄHTÖ MUSICAN EDESTÄ
MILLOIN: KESKIVIIKKO 18.9 KLO 17->
MITÄ PÄÄLLE: JOTAIN ERITTÄIN MAUTONTA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: