Uusi opiskelija! Liity fuksien Facebook-ryhmään

Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa porkkanaperheeseen!


Olit sitten yliopisto-ensikertalainen, alanvaihtaja tai aloittava maisteriopiskelija, meidän mahtavat tutorit auttaa sua tutustumaan meidän yliopistoon ja opiskelijakulttuuriin! Tutorit toimivat opiskelijoille lähimpinä tukihenkilöinä ja heiltä voi kysyä apua matalalla kynnyksellä mihin tahansa mieltä askarruttavaan asiaan. Tutoreiden esittelyt löydät kokonaisuudessaan nettisivuilta emilery.fi/tutorit


Infoa ja ihmeteltävää on tulossa paljon, mutta ei hätää! Ensitöiksesi ota opiskelupaikka vastaan opintopolussa ja liity sen jälkeen uusille opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-ryhmään, jossa tutorit opastavat ja tiedottavat syksyn aloitukseen liittyvistä tärkeistä asioista. Liittymislinkki ryhmään: http://www.facebook.com/groups/838072740167877/

Syksyllä nähdään!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s