Alumnijäsenyys

Älä huolehdi, vaikka opiskelusi ovat loppuneet ja jäsenyytesi Emile ry:ssä päättynyt. Voit silti päästä mukaan toimintaan liittymällä Emilen alumnijäseneksi. Alumnijäsenä voit tulla mukaan esimerkikiksi peli-iltoihin ja sinut voidaan kutsua myös yhdistyksen tuleville vuosijuhlille! Kaikki alumnien jäsen oikeudet löytyvät sivun alareunasta.

Voit liittyä alumnijäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen. Liittyminen on maksutonta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7F9kn_VzdLY4wwVB8eS9opi-JltmXvHyBRGOAachYOus2zA/viewform

Alumnijäsenrekisterin rekisteriselosteen löydät täältä: https://emilery.fi/rekisteriselosteet/

Alumnien oikeudet

Oikeudet hyväksytty Emile ry:n hallituksen kokouksessa 18.3.2020. Oikeuksiin on mahdollista tehdä muutoksia eri päätöksellä.

  • Oikeus osallistua vapaasti Emile ry:n virallisiin ilmaistapahtumiin. Maksullisiin tapahtumiin alumnit kutsutaan erikseen tai heille voidaan vaihtoehtoisesti tehdä erillinen ilmoittautumiskanava. Esimerkiksi vuosijuhlat ovat tällainen tapahtuma.
  • Emile ry:n alumnit ostavat tuotteita ja maksavat tapahtumamaksut ei-jäsen -hinnaston mukaisesti, jos sellainen hinnasto on erikseen laadittu.
  • Tavaroiden, esimerkiksi nauhureiden lainaaminen, ei kuulu alumnien oikeuksiin

Liity Emilen alumniryhmään tästä.

Emile järjestää alumnitoimintaa työelämäpäivien yhteydessä, joten jos olet kiinnostunut tulemaan kertomaan nykyisestä työstäsi, ota yhteyttä emilery (at) gmail.com.

Oikeuksiin liittyviin kysymyksiin vastaa Emile ry:n puheenjohtaja. emile.puheenjohtaja@gmail.com tai emilery@gmail.com

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: