Alumnijäsenyys

Älä huolehdi, vaikka opiskelusi ovat loppuneet ja jäsenyytesi Emile ry:ssä päättynyt. Voit silti päästä mukaan toimintaan liittymällä Emilen alumnijäseneksi. Alumnijäsenten jäsenmaksu maksetaan yhden (1) vuoden välein. Alumnijäsenet saavat edullisemman hinnan Emile ry:n järjestämistä tapahtumista, kuten vuosijuhlista ja ennen kaikkea jäsenyys antaa mahdollisuuden yhteydenpitoon järjestön kanssa valmistumisen jälkeenkin. Alumnijäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Kaikki alumnien jäsen oikeudet löytyvät alempaa. Alumnijäsenrekisterin rekisteriselosteen löydät täältä.

Alumnien oikeudet

Oikeudet hyväksytty Emile ry:n hallituksen kokouksessa 18.3.2020. Oikeuksiin on mahdollista tehdä muutoksia eri päätöksellä.

  • Oikeus osallistua vapaasti Emile ry:n virallisiin ilmaistapahtumiin. Maksullisiin tapahtumiin alumnit kutsutaan erikseen tai heille voidaan vaihtoehtoisesti tehdä erillinen ilmoittautumiskanava. Esimerkiksi vuosijuhlat ovat tällainen tapahtuma.
  • Emile ry:n alumnit ostavat tuotteita ja maksavat tapahtumamaksut ei-jäsen -hinnaston mukaisesti, jos sellainen hinnasto on erikseen laadittu.
  • Tavaroiden, esimerkiksi nauhureiden lainaaminen, ei kuulu alumnien oikeuksiin

Alumnitoiminta

  • Työelämäpäivät – tule kertomaan nykyisestä työstäsi ja koulutuspolustasi nykyisille opiskelijoille! Työelämäpäivä järjestetään kerran vuodessa. Ota yhteyttä emilery(at)gmail.com
  • Blogi – haluatko jakaa kokemuksiasi mieluummin kirjoitetussa muodossa? Esimerkkejä aiemmista kirjoituksista löytyy täältä. Lisätietoja saa kysyä ja valmiit postaukset voi laittaa suoraan viestintävastaavalle, yhteystiedot löytyvät täältä.
  • Jotain muuta? Olemme avoimia erilaisille yhteistyömahdollisuuksille! Onko sinulla esimerkiksi tarjota vinkkejä harjoittelupaikoista, etsitkö yritykseesi uutta osaajaa tai haluatko järjestää koulutuksen?

Advertisement