Moikka emileläiset!

Koulutehtävät vähenee ja kesäloma (tai kesätyöt) lähestyy. Sitä ennen on kuitenkin aika viettää aikaa yhdessä ystävien ja rentoutua Vapun viettoon huhtikuun viimeisellä viikolla. Alla muistilista Vapun tapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta – toivottavasti nähdään mahdollisimman monessa! Alempaa löydät myös linkit Emilen Vappupassin sekä haalarimerkkien tilauslomakkeille. Vappupassin suorittajille on luvassa Emilen uusi, tätä vappua varten, teettämä haalarimerkki!

Tapahtumat


Maanantai 26.4.

Tiistai 27.4.


Keskiviikko 28.4.

Torstai 29.4.

Perjantai 30.4.

HUOM!
Muistattehan noudattaa voimassa olevia koronarajoituksia myös Vapun aikana! Ohessa JYY:n tapahtumaohjeistus: https://jyy.fi/jyyn-tapahtumaohjeistus-kevaalle-2021/


Ilmoittautuaksesi tapahtumiin, sinun tulee olla Emile ry:n jäsen ja jäsenyytesi tulee olla siirrettynä uuteen jäsenrekisteriin Kideappiin. Jos et ole vielä siirtänyt jäsenyyttäsi, löydät siihen ohjeet nettisivuilta! Siirto vie vain muutaman minuutin.

Emilen vappupassi

Suorittamalla helppoja vappuaiheisia toimintoja ja osallistumalla Emilen yllä oleviin tapahtumiin, saat Emilen uuden vappuhaalarimerkin.

  • Suorittamalla passista 5 kohtaa, joista vähintään yksi on Emilen järjestämä tapahtuma, saat Emilen uuden vappuhaalarimerkin.
  • Suorittamalla kaikki passin 16 kohtaa, saat haalarimerkin lisäksi pienen yllätyksen!

Vappupassin hinta on 2 euroa tai itse valitsemasi summa. Maksulla katetaan osa haalarimerkkien hankkimisesta syntyneistä kuluista, ja ylimenevä osuus käytetään täysimääräisenä Emile ry:n toimintaan.

Täytä Forms-lomake ja maksa passi MobilePaylla, niin passi lähetetään sinulle juuri ennen vappukarkeloiden alkua. 
MobilePaylla maksamiseen ohjeet löydät lomakkeelta. Tarvittaessa maksu onnistuu myös tilisiirrolla:

Saaja: Emile ry

IBAN: FI54 8400 0710 5987 97

Viitenumero: 2040

Linkki Forms-lomakkeelle: https://forms.gle/uY13fuszVttuW5gA9

Haalarit kaipaa täytettä, etkä jaksa odottaa Vappupassin palkintoa?

Emilen haalarimerkkejä saat tilattua myös verkosta! Toimitustavaksi voit valita postituksen tai noudon Jyväskylän keskustasta. Tilaaminen toimii Forms-lomakkeen kautta, ja maksu hoidetaan MobilePaylla tai tilisiirrolla. Maksutiedot ovat muuten samat, mutta merkkejä tilatessa käytä viitenumeroa 2147.

Linkki Forms-lomakkeelle: https://forms.gle/Rk4NLZqK9BPuLrnT7

Hyvää Vappua toivottaen,

Emilen hallitus