Emile ry:n hallitus ja syksyn tutorit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan kasvatus- ja aikuiskasvatustiedettä Jyväskylän yliopistoon! Olemme julkaisseet nyt ensimmäistä kertaa ikinä uusille opiskelijoille tarkoitetun fuksioppaan, joka kantaa nimeä Emilen eväsreppu. Eväsreppuun on pakattu kaikki oleellinen informaatio syksyn aloitukseen, joten käyhän tutustumassa oppaaseen huolella!
Fuksilehden löydät täältä:
 https://issuu.com/emilery/docs/emilen_ev_sreppu_8_

Tutoreita ja tulevia opiskelukavereita voit tulla tapaamaan ennen varsinaista aloitusta Jyväskylän keskustan Kirkkopuistoon sunnuntaina 22.8. klo 18. Tutoreilla on päällään kirkkaan oranssit haalarit ja tutorpaita. Jos sunnuntaina on huono sää, kokoontuminen tapahtuu Kirkkopuistossa ja sieltä siirrytään yhdessä sisätiloihin. Varsinainen orientaatio yliopistolla alkaa maanantaina 23.8. Varautukaa pitkiin päiviin, sillä koko viikko on tapahtumantäyteinen sisältäen virallisen ohjelman lisäksi yhteistä illanviettoa toisiimme tutustuen.


Liityhän lisäksi fukseille tarkoitettuun Facebook-ryhmään tästä linkistä: http://www.facebook.com/groups/838072740167877/ . Jossei sinulla ole Facebookia, ota yhteys tutor-Jennaan: jenna.j.karki@student.jyu.fi
Emilen somekanavat löydät nettisivuiltamme: https://emilery.fi/jasenkanavattiedotuskanavat/


Aurinkoista loppukesää, nähdään pian! 
Terveisin Emile ry:n hallitus ja tutorit