Ilmoittautumisen ja tuotteiden ostamisen säännöt

Ilmoittautuessasi Emile ry:n tapahtumiin, sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä:

  1. Ilmoittautuminen ja ostotapahtuma on sitova, ellei toisin mainita.
  2. Sitoudut maksamaan mahdollisen osallistumismaksun ja tuotteista tulevan laskun eräpäivään mennessä.
  3. Jos et pääse tapahtumaan, sinun tulee ilmoittaa siitä tapahtumanjärjestäjille, oli kyseessä maksullinen tai maksuton tapahtuma.
  4. Jos et pääse tapahtumaan, voit myydä lippusi. Ilmoitathan tästä kuitenkin Emile ry:n talousvastaavalle.
  5. Mikäli maksumuistutuksesta huolimatta et maksa tapahtumamaksua tai tuotteiden laskua, joudut Emile ry:n mustalle listalle, etkä voi osallistua Emile ry:n maksullisiin tapahtumiin tai osallistua Emile ry:n tuotetilauksiin ennen kuin olet maksanut edelliset maksusi.
  6. Emile ry:n tapahtumat ovat kaikesta syrjinnästä vapaata aluetta. Sopimaton käytös voi johtaa tapahtumasta poistamiseen.
  7. Tapahtumissa Emile ry:n kuvaamia kuvia tai videoita julkaistaan ainoastaan Emile ry:n omissa viestintäkanavissa tai Emile ry:n luvalla muissa viestintäkanavissa. Jos et halua, että sinusta otettuja kuvia julkaistaan, ilmoita asiasta tapahtumanjärjestäjille.
  8. Asianmukaista lääkärintodistusta vastaan voit peruutustapauksissa saada takaisin puolet osallistumismaksusta. Syyn täytyy estää tapahtumaan osallistuminen. Emile ry:n hallitus käyttää asiassa tapauskohtaista harkintavaltaa. 
  9. Ilmoittautuessa sitoudut noudattamaan Emile ry:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa.
  10. Hyväksyt, että Force majeure- tai muussa vastaavassa tilanteessa, jossa tapahtuma perutaan tai sen luonne olennaisesti muuttuu, Emile ry ei ole velvollinen palauttamaan jo maksettuja osallistumis- tai tuotemaksuja. Emile ry:n hallitus käsittelee tilanteet tapauskohtaisesti. 

Laadittu 26.4.2018. Päivitetty 6.10.2020.

Tapahtumailmoittautumista koskevan rekisteriselosteen löydät täältä.

Advertisement