Ilmoittautumisen säännöt

Ilmoittautuessasi Emile ry:n tapahtumiin, sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä:

1. Kun ilmoittaudut Emile ry:n järjestämään tapahtumaan, sitoudut maksamaan mahdollisen osallistumismaksun ilmoitetulle tilille vaaditulla viitteellä/viestillä eräpäivään mennessä.

2. Ilmoittautumisesi tapahtumaan voit perua ENNEN ilmoittautumisen päättymistä olemalla yhteydessä tapahtuman vastuuhenkilöön. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen et voi enää perua ilmoittautumistasi.

3. Vaikka et pääsisikään osallistumaan ilmoittautumaasi tapahtumaan ja ilmoittautumisaika tapahtumaan on päättynyt, joudut maksamaan mahdollisen osallistumismaksun. Voit kuitenkin myydä lippusi omatoimisesti eteenpäin.

4. Jos et ole suorittanut mahdollista osallistumismaksua eräpäivään mennessä, lähetetään sinulle maksumuistutus uudella eräpäivällä.

5. Jos et ole suorittanut mahdollista osallistumismaksua maksumuistutuksesta huolimatta, sinut siirretään Emile ry:n mustalle listalle. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi osallistua Emile ry:n järjestämiin tapahtumiin.

6. Mustalta listalta poispääsy edellyttää sitä, että maksat kaikki Emile ry:lle rästissä olevat maksusi ja ilmoitat siitä Emile ry:n talousvastaavalle.

Mainokset