Tiedotuskanavat

Sähköpostilista (emile@lists.jyu.fi)

Sähköpostilistalle lähetetään esimerkiksi Emilen viikko- ja kuukausikatsaukset, koulutussuunnittelijan tiedotteet sekä kaikki muut niin sanotut viralliset ilmoitusasiat. Sähköpostilistan kautta esimerkiksi yliopiston henkilökunta sekä muut opiskelijat ja järjestöt tiedottavat niin opinnoista harjoittelupaikkoihin kuin tutkimuksista työpaikkoihin. Varmin väylä saada laajalti erilaista tietoa useista eri lähteistä.

Instagram, pääkäyttäjä (emile_ry)

Instagramin pääkäyttäjälle jaetaan esimerkiksi tietoa Emilen toiminnasta ja ajankohtaisista asioista sekä kuvia tapahtumista. Kannattaa seurata, mikäli haluaa pysyä kärryillä ainejärjestömme toiminnasta, fiilistellä tapahtumia ja bongailla kuvista tuttuja!

Instagram, tapahtumatili (emilentapahtumat)

Instagramin tapahtumatili on pääasiallinen kanava Emilen tapahtumaviestinnälle, ja sieltä löytyy kaikki tulevat tapahtumat helposti yhdestä paikasta. Tapahtumatilille jaetaan linkit tapahtumien ilmoittautumisiin sekä muistutellaan niistä. Kannattaa seurata, niin et missaa tulevia tapahtumia!

Virallinen Facebook-sivu

Jäsenien Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmässä jaetaan muun muassa viikko- ja kuukausikatsaukset sekä kokousterveiset. Toisin kuin sähköpostilistalla, tällä tiedotuskanavalla tiedottaa vain Emilen hallitus sekä Emilen jäsenet. Ryhmä onkin oiva väylä tiedotukseen myös hallituksen ulkopuolisille jäsenille!

Emilen, Abakuksen ja Varkaiden liikuntavuoro-ryhmä

Liikuntavuoro-ryhmässä Emilen, Abakuksen sekä Varkaiden liikuntavastaavat tiedottavat viikoittain kyseisen viikon liikuntavuoron lajin. Ryhmässä kysellään myös lajitoiveita ja kehittämisideoita on helppo jakaa tämän ryhmän kautta. Kannattaa liittyä, mikäli olet liikkavuorojen käyttäjä ja liikunta liikuttaa!

Emilen verenluovutusryhmä

Tässä ryhmässä on kaikki emileläiset, joita kiinnostaa lähteä ryhmäverenluovutukseen. Ryhmän kautta sovitaan yksi verenluovutus kerta keväälle ja yksi syksylle.

Emilen menoryhmä

Emilen menoryhmä on epävirallinen jäsenten oma Facebook-ryhmä, jonka kautta voi löytää etkoja, ketkoja ja jatkoja!

Emilen alumniryhmä

Advertisement