Tiedotuskanavat

Sähköpostilista (emile@lists.jyu.fi)

Sähköpostilistalle laitetaan esimerkiksi Emilen viikko- ja kuukausikatsaukset, koulutussuunnittelijat tiedotteet sekä kaikki muut niin sanotut viralliset ilmoitusasiat. Sähköpostilistan kautta esimerkiksi yliopiston henkilökunta sekä muut opiskelijat ja järjestöt tiedottavat niin opinnoista harjoittelupaikkoihin kuin tutkimuksista työpaikkoihin. Varmin väylä saada laajalti erilaista tietoa useista eri lähteistä.

Jäsenien Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmässä jaetaan muun muassa tapahtumat, ilmiottautumiset, viikko- ja kuukausikatsaukset sekä kokousterveiset. Toisin kuin sähköpostilistalla, tällä tiedotuskanavalla tiedottaa vain Emilen hallitus sekä Emilen jäsenet. Siksi pääpaino on Emilen omassa toiminnassa ja näin ollen Facebook-ryhmä on varmin väylä olla perillä opiskelijatapahtumista!

Instagram-tili (emile_ry)

Instagramissa jaetaan esimerkiksi kuvia tapahtumista ja muusta toiminnasta sekä muistutellaan järjestettävistä tapahtumista ja niiden ilmoittautumisista. Kannattaa seurata, mikäli haluaa fiilistellä tapahtumia ja bongailla kuvista tuttuja!

Virallinen Facebook-sivu

Emile ry:n sivulta löytyvät lähinnä Emilen omat tapahtumat ja satunnaisesti esimerkiksi jakoja nettisivuilta. Tykkäämällä tai seuraamalla saat sivun julkaisuista ilmoitukset. Sivulla ei kuitenkaan ole mitään, mitä Facebook-ryhmästä ei löytyisi ja käytännössä sivu on lähinnä Emilen hallituksen työkalu tapahtumien luomiseen sekä viesteihin vastaamiseen.

Emilen, Abakuksen ja Varkaiden liikuntavuoro-ryhmä

Liikuntavuoro-ryhmässä Emilen, Abakuksen sekä varkaiden liikuntavastaavat tiedottavat viikottain kyseisen viikon liikuntavuoron lajin. Ryhmässä kysellään myös lajitoiveita ja kehittämisideoita on helppo jakaa tämän ryhmän kautta. Kannattaa liittyä, mikäli olet liikkavuorojen käyttäjä ja liikunta liikuttaa!

Emilen menoryhmä

Emilen menoryhmä on epävirallinen jäsenten oma Facebook-ryhmä, jonka kautta voi löytää etkoja, ketkoja ja jatkoja!

Emilen verenluovutusryhmä

Tässä ryhmässä on kaikki emileläiset, joita kiinnostaa lähteä ryhmäverenluovutukseen. Ryhmän kautta sovitaan yksi verenluovutus kerta keväälle ja yksi syksylle.

Emilen alumniryhmä