Liity jäseneksi

Emilen jäseneksi voi liittyä kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen tutkinto-ohjelmassa opiskeleva yksityinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja sitoutuu noudattamaan sen sääntöjä.

Jäsenyys on voimassa kahdeksan vuotta (2920 päivää), jonka jälkeen jäsenyys loppuu automaattisesti. Mikäli opinnot jatkuvat kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen tutkinto-ohjelmassa, jäsenyyden voi uusia.

Jäsenenä saat haalarit ja Emilen tuotteet etuhintaan sekä muita vaihtuvia etuja yhdistyksen yhteistyökumppaneilta. Lisäksi saat tapahtumalippuja jäsenhintaan ja pääset osallistumaan Emilen omiin tapahtumiin. Jäsenenä pääset Emile ry:n jäsenten Facebook-ryhmään, olet äänioikeutettu ja voit halutessasi asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Yhdistyksen jäsenyyteen kuuluu myös Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liiton jäsenyys. Emile ry:n jäseneduista voit lukea lisää täältä.

Jäsenrekisterimme on siirretty maaliskuussa 2021 KideAppiin, jonka kautta tapahtuu myös jäseneksi liittyminen. Maksamalla kertaluontoisen 12 euron liittymismaksun ja täyttämällä Emile ry:n jäsentietolomakkeen, saat digitaalisen jäsenkortin KideAppin lompakkoon. Saat halutessasi myös opiskelijakorttiin liimattavan porkkanatarran ottamalla yhteyttä hallituksen talousvastaavaan. Digitaalinen jäsenkortti ja porkkanatarra toimivat yhtäläisesti todistuksena jäsenyydestä.

Ohjeet jäsenyyden ostamiseen KideAppissa:

1. Lataa Kide.app-sovellus puhelimeesi
2. Kirjaudu sisään tunnuksellasi tai luo itsellesi tunnus, jos olet uusi käyttäjä
3. Etsi jäsenyyksistä tai hae hakukentästä ”Emile ry:n jäsenyys”
4. Valitse 12 euroa maksava uusi jäsenyys
(HUOM! Jos olet ostanut Emile ry:n jäsenyyden ennen 3/2021 ja haluat siirtää jäsenyytesi KideAppiin, ole yhteydessä talousvastaavaan!)
5. Täytä jäsentietolomake
6. Klikkaa ”siirry tilaamaan” ja hyväksy ostos. Jäsenyys aktivoituu välittömästi maksusuorituksen jälkeen.
7. Kun jäsenyys on hyväksytty, näet sen Kide.appissa omasta lompakostasi kohdasta ”Jäsenyydet”

Alumnijäseneksi pääset liittymään täältä! Alumnijäsenyys on tarkoitettu jo valmistuneille, joiden Emile ry:n jäsenyys on päättynyt tai päättymässä.

Advertisement