Liittyminen jäseneksi

Emilen jäseneksi pääsee maksamalla 12 euron hintaisen jäsenmaksun, joka täytyy maksaa vain kerran. Tarkemmat maksuohjeet ovat:

Tili: FI54 8400 0710 5987 97
Maksunsaaja: Emile ry
Viite: 12001
Viesti: HUOM! Maksajan ollessa eri kuin laskunhaltija, viestikenttään merkitään jäsenen nimi
Summa: 12,00€


Jäsenedut

Emilen jäsenet saavat opiskelijakorttiinsa kiinnitettävän tarran, joka toimii todisteena jäsenyydestä. Emilen jäsenyyden etuuksia:

  • Alennukset Emilen omista haalarimerkeistä. Porkkana-merkin ja Alcohol-merkin hinnat ovat jäsenille 2 euroa(Ilman jäsenyyttä molempien merkkien hinta on 3 euroa)
  • Alennuksia lipuista Emilen järjestämiin juhliin Escapessa (Esim. Kevät- ja Kesäkauden avajaisbileet)
  • Emilen jäsenet pääsevät aina ensisijaisesti osallistumaan Emilen järjestämiin tapahtumiin..
  • Kulttuurisponsori. Emilen jäsen voi anoa Emileltä kuittia vastaan 5 euron hintaisen kulttuurisponsorin, joka kattaa Kampuskinon, Seisomapaikan ja Ilokiven keikat, Kaupunginteatterin viimetippa-liput sekä elokuvaliput. Kukin jäsen voi anoa kulttuurisponsoria vain kerran kalenterivuoden aikana. Kuitti tulee tuoda näytille hallituksen kokoukseen.
  • Jäsentarran avulla Emilen jäsenet pääsevät Jyväskylän Club Escapeen perjantaisin ja lauantaisin ilmaiseksi sisälle ennen klo. 24.00 ikärajojen puitteissa (ei koske erikois- ja pyhäiltoja). Perjantaisin Escapen ikäraja on Emilen jäsenille K18 (normaalisti K20).
  • Emilen jäsenet voivat tarvittaessa käyttää Emilen omaa paviljonkia (Ota ensiksi yhteyttä hallituslaiseen)