Heippa!
Minulla on ilo ja kunnia avata Emilen blogi. Tämän perustamisesta on puhuttu jo pitkään, varmaan jo vuoden alusta lähtien, mutta vasta nyt saatiin se aikaiseksi. (Kiitos siitä tiedotusvastaavallemme!)
Tämä hallitusvuosi alkaa lähentyä loppuaan ja ensi kuussa valitaan jo uusi hallitus. Kamalaa miten nopeasti aika menee. Itselläni on suunnitelmissa lähteä vaihtoon, joten minun täytyy sanoa hyvästit hallitushommille. Aloitin hallitushommat viime vuonna toimimalla liikunta- ja tapahtumavastaavana. Pesti oli tosi hauska, koska itse ainakin tykkäsin olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä kaikkia erilaisia hauskoja tapahtumia. Sitten niissä sai olla vielä mukanakin… Ihan mahtavia muistoja kyllä jäi siitä vuodesta. Kun hallitusvuosi sitten vaihtui, keksin yllättäen kokeilla puheenjohtajan pestiä.
 Rinnerieha
 
 Emile Megazonessa tammikuussa
Puheenjohtajana toimiminen on näyttänyt melko erilaisen puolen tästä hommasta, mitä oikeastaan toivoinkin. Ollaan haluttu panostaa siihen, että kaikki tukee ja tsemppaa toisiaan sekä siihen, että tän tulee olla kivaa. No en ole ihan varma miten tässä on onnistuttu.  Omasta puolestani voin sanoa, että mulla on ainakin ollut tosi kivaa. Siitä suuri kiitos kuuluu meidän huipulle hallitusporukalle. Hallitushommiin kuuluu aina tietty vastuu ja tietyt sektorikohtaiset hommat tulee hoitaa, mutta mun mielestä se on omasta asenteesta kiinni miten niihin velvoitteisiin suhtautuu.
Specian koulutuksessa
Hallitushommissa oppii paljon hyödyllisiä taitoja tulevaisuuden kannalta ja etenkin työelämän kannalta. Näissä hommissa myös helposti verkostoituu muiden ihmisten kanssa sekä tutustuu paremmin oman alan opiskelijoihin. Ja mikä parasta: hallitustoiminta näyttää hyvältä ansioluettelossa!!
Vappu
 
Nojoo, mun tarkotushan oli kirjottaa tähän tämmönen myyntipuhe, että hallitushommat on tosi kivoja ja nyt kaikki hakemaan hallitukseen.. Emilen syyskokous pidetään 24.11. ja sitä ennen on suunnitteilla pitää iltakoulu, jossa esitellään hallitustoimintaa ja vastaillaan kysymyksiin. Tervetuloa molempiin! Lisätietoa myöhemmin.. 😀
Kokoustunnelmia
Kuvat kertoo vähän meidän vuoden hauskoista hetkistä. Tässä oli nyt tää ensimmäinen kirjoitus. Ei hätää, mä en usko, että ehin kirjoittaa enää tänne mitää tylsiä avautumisia 😀 mutta sen sijaan luvassa kaikenlaisia jännittäviä blogiherkkuja! Stay tuned!
Me
Terkuin,

 

Puheenjohtaja Leikas