Sosiaalipoliittinen toiminta

Emilen sosiaalipoliittinen toiminta

Emile ry pitää huolta jäsentensä oikeuksista. Emile tiedottaa säännöllisesti jäsenistölleen ajankohtaisista sosiaalipoliittisista uutisista ja keskusteluista. Ongelmatilanteissa ainejärjestö tukee ja auttaa jäseniään. Kaikissa opiskeluun, yksityiselämään tai esimerkiksi opintotukiin liittyvissä ongelmissa, kiusaamistapauksissa tai missä tahansa muussa asiassa voi ottaa Emilen sosiaalipoliittiseen vastaavaan luottamuksellisesti yhteyttä.

Emilen sosiaalipoliittinen vastaava 2016: Pihla Honkaniemi
pihla.i.honkaniemi@student.jyu.fi

Apua Jyväskylän yliopistolta ja JYY:ltä

Jyväskylän yliopisto ja JYY tarjoavat paljon apua opiskelijoiden henkilökohtaisissa ongelmissa.  Esimerkiksi kasvatustieteen tiedekunnalla on omat hyvikset. Hyvis on keskustelukumppani, joka auttaa yksityiselämän asioissa, jotka tavalla tai toisella vaikuttavat opiskeluihin. Lisää tietoa hyviksistä ja yhteystiedot löytää täältä:
https://www.jyu.fi/…/hyvis-toiminta-kasvatustieteiden-laito…

JYY:n häirintäyhdyshenkilöiden puoleen voi kääntyä missä tahansa häirintätapauksessa, oli se sitten seksuaalista häirintää tai kiusaamista. Jos koet joutuneesi häirinnän, ahdistelun, kiusaaminen, syrjinnän tai muun epätasa-arvoisen kohtelun kohteeksi, voit ottaa heihin yhteyttä ja pyytää neuvoja ja apua asian selvittämiseen:

Oona Ståhle
hairinta.nainen@jyy.fi

Oskari Rantala
hairinta.mies@jyy.fi

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: