Hallitus

Emile Ry:n hallitus 2017


Puheenjohtaja: Emilia Trast

Emilia Trast uusi kuva

Heippa!

Olen Emilia ja kolmannen vuoden opiskelija. Aloitin ainejärjestötoiminnan kaksi vuotta sitten ensin tapahtuma- ja 3MIOT-vastaavana, viime kauden varapuheenjohtajana ja nyt saan siis toimia uusien haasteiden parissa Emilen puheenjohtajana. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu esimerkiksi asioiden järjestelyä ja organisointia, kokousten valmistelua, yhteydenpito- ja edustushommia sekä muiden hallituslaisten perään kattominen sekä heidän auttaminen.

Opiskelen tällä hetkellä syventäviä opintoja sekä APO- opintoja. (Aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot). Lisäksi sivuaineena on henkilöstöjohtaminen ja gradun aloittaminenkin häämöttää. Harrastan lenkkeilyä ja työskentelyä McDonaldsissa, josta minut useimmiten viikonloppuisin löytää.

Jos sinulla on jotain ainejärjestöön tai opiskeluun liittyviä asioita tai kysymyksiä, etkä tiedä kehen olla yhteydessä, niin ota minuun yhteyttä! Jos en osaa vastata, niin etsin jonkun joka osaa. Huikeaa vuotta 2017 ja uusia ideoita voi lähetellä myös mulle.

T. Emilia Trast

emilia.m.trast@student.jyu.fi


Varapuheenjohtaja: Aku Nordling

 

Aku Nordling uusi kuvaMoi!

Olen Aku, neljännen vuoden kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen opiskelija. Vuonna 2017 toimin Emilen varapuheenjohtajana. Tämä vuosi antaakin minulle uusia ja virkistäviä haasteita, sillä kahtena aiempana vuotena olen toiminut Emilen tiedotusvastaavana. Olen alunperin Seinäjoelta kotoisin oleva 25-vuotias neljännen vuoden opiskelija, joka on sittemmin tykästynyt kovasti Jyväskylän menoon ja meininkiin. Sivuaineina olen tähän mennessä opiskellut psykologiaa ja sosiologiaa. Nyt tulevana keväänä aloitan myös henkilöstöjohtamisen perusopintokokonaisuuden suorittamisen. Harrastuksistani sanottakoon sen verran, että käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä Emilen liikuntavuoroilla (etenkin sähly on lähellä sydäntäni!) Harrastan myös lenkkeilyä ja muuta ulkoilua mikäli vain aikatauluni sen mahdollistavat. Liikunnan lisäksi teen vapaa-ajallani yhtä sun toista hauskaa. Jos jossain tapahtuu jotain, pyrin olemaan paikalla.

Varapuheenjohtajana vastuullani on mm. toimia puheenjohtaja Emilian oikeana kätenä ja tukena, sekä ylläpitää ainejärjestön yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Varapuheenjohtajana hallussani on lisäksi Emilen omia MP3-nauhureita, joita ainejärjestöläiset voivat lainata minulta vaikkapa opinnäytetöitänsä varten. Olen myös viimeisen parin vuoden aikana toiminut Emilen peli-iltojen bingoisäntänä, ja sama meno tulee jatkumaan tänäkin vuonna.

Otan totta kai vastaan palautetta, kehitysideoita ja kysymyksiä niin vastuualueeseeni liittyen kuin sen ulkopuoleltakin, joten ota ihmeessä yhteyttä jos siltä tuntuu. Viestejä ja kysymyksiä saa minulle lähettää mistä tahansa. Olen mielelläni avuksi!

aku.e.nordling@student.jyu.fi

 


Sihteeri ja ympäristövastaava: Oona Hallasaari

Oona Hallasaari uusi kuva
Moikka kaikille!
 
Olen Oona, toisen vuoden kasvatustieteen opiskelija ja tällä hallituskaudella toimin Emilen sihteerinä ja ympäristövastaavana. Pöytäkirjojen kirjoittelun lisäksi hommiini kuuluu myös kestävän kehityksen ja ympäristöarvojen tukeminen Emilen toiminnassa. Ympäristöteemat antavatkin hyvän lähtökohdan kivoille tapahtumille, joita on varmasti luvassa myöhemmin tänä vuonna! Vapaa-aikaa kulutan tanssitreeneissä, kavereiden kanssa ja millon missäkin.Vastaan mielelläni kysymyksiin, ehdotuksiin ja kommentteihin, joten ota rohkeasti yhteyttä! oona.l.e.hallasaari@student.jyu.fi
 
 

Talousvastaava: Ella Lehtonen

 

Ella Lehtonen uusi kuva

Moi kaikille!

Olen Ella ja toimin ensimmäistä kauttani Emilen talousvastaavan tehtävissä. Päädyin mukaan ainejärjestötoimintaan hieman sattumalta, mutta nyt olikin sopiva hetki ottaa vastaan uusia kivoja haasteita. Hoidan siis ainejärjestömme raha-asioita, eli jos jokin maksu mietityttää tai on muuten kysyttävää niin yhteyttä saa ottaa!

Omat opintoni etenevät nyt kolmatta vuotta ja tällä hetkellä keskityn lähinnä sivuaineeni biologian aineopintojen tekemiseen. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa ystävien sekä koirani Elvin kanssa. Lenkkipolkuja tulee siis kulutettua ja ulkona oltua, mutta onneksi välillä ehtii myös rentoutumaan esimerkiksi leffoja katselemalla. Myös matkailu on lähellä sydäntä, reissuille oon aina valmis lähtemään riippumatta siitä onko ne lyhyitä vai pitkiä!

Toivottavasti törmäillään vuoden mittaan tapahtumissa!
ella.m.lehtonen@student.jyu.fi

 


Tiedotus- ja sosiaalipoliittinen vastaava: Juho Vehkakoski

Juho Vehkakoski uusi kuva

Hei!

Olen Juho Vehkakoski, Etelä-Pohjanmaalta Jyväskylään kotiutunut kasvatustieteenopiskelija. Toimin tänä vuonna hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana sekä tiedotusvastaavana. Opiskelen kasvatustiedettä Jyväskylässä jo kuudetta vuotta. Sivuaineitani ovat psykologia ja erityispedagogiikkaa. Vapaa-aikani kuluu useimmiten tavalla tai toisella musiikkiin parissa. Kuuntelen musiikkia melko paljon ja lisäksi soitan kitaraa.

Tiedotusvastaavana ylläpidän emilen kotisivuja ja sähköpostilistaa. Sosiaalipoliittisena vastaavana edustan Emileä JYY:n sosiaalivaliokunnassa. Yritän myös pysyä ajantasalla opiskelijoiden arkeen liittyvistä sosiaalipoliittisista asioista. Sopo-vastaavan roolin myötä minuun voi myös olla luottamuksellisesti yhteyksissä, jos sinulla on jotain huolia tai murheita.


juho.m.vehkakoski@student.jyu.fi

Emilen sähköpostilista: emile(a)lists.jyu.fi

 


Opinto- ja tiedevastaava: Ida Hyvärinen

Iida Hyvärinen uusi kuva

Moikka!

Olen Ida ja kolmannen vuoden kasvatustieteen opiskelija. Olen nyt toista vuotta mukana hallituksessa, tänä vuonna toimin ainejärjestömme toisena opinto- ja tiedevastaavana. Ainejärjestöhommien ohella aika kuluu opiskellessa ja kavereiden kanssa. Tykkään käydä kaikissa opiskelijatapahtumissa ja koitan myös muistaa liikkua.

Me kopot vastaamme opintoihin liittyvistä asioista. Tehtävänämme on muun muassa osallistua opetuksen kehittämiseen ja pitää meidän opiskelijoiden oikeuksista huolta. Meihin voi olla yhteydessä kaikenlaisten opintoihin liittyvien kysymysten tai ongelmien suhteen. Otamme myös vastaan kehitysideoita! Minuun yhteyden saa sähköpostilla tai ihan vain tulemalla juttelemaan kasvotusten 🙂

ida.a.hyvarinen@student.jyu.fi

 


Opinto- ja tiedevastaava: Saimi Valtamäki

Saimi Valtamäki uusi kuva

Olen Saimi, ensimmäisen vuoden kasvatustieteiden opiskelija ja alun perin olen kotoisin Seinäjoelta. Jyväskylän opintojen lisäksi suoritan toista tutkintoa Vaasan yliopistossa. Opintojen ja töiden ohessa pyrin liikkumaan säännöllisesti ja minusta saakin helposti kaverin salille, ryhmäliikuntaan tai vaikka ulos reippailemaan!

Tämä on ensimmäinen vuosi Emilen hallituksessa, mutta olen aikaisemmin toiminut toisen ainejärjestöni, Hallinnoijat ry:n sihteerinä, kopona sekä varapuheenjohtajana. Toimin tänä vuonna Emilen toisena opinto- ja tiedevastaavana. Meidän kopojen vastuulla on huolehtia, että kaikkien kasvatustieteen opiskelijoiden opinnot sujuvat mutkattomasti. Elikkäs jos ilmenee ongelmia, kehitysehdotuksia tai muuten herää haluja keskustella opiskelusta (tai vaikka urheilusta) niin ottakaa rohkeasti yhteyttä! Minut saa kiinni spostilla, Facessa tai vaikka pysäyttämällä kampuksella!

saimi.a.m.valtamaki@student.jyu.fi

 


Kansainvälisyys- ja kehitysyhteistyövastaava: Joonas Mannonen

Joonas Mannonen uusi kuvaHeippa!

Olen Joonas, viidennen vuoden emileläinen Helsingistä. Toimin tänä vuonna Emilen hallituksessa kv-vastaavan tehtävissä. Etenkin viime kevään opiskelijavaihto Hongkongissa innosti minut lähtemään mukaan hallitukseen ja kv-vastaavan tehtäviin. Kampuksellemme on löytänyt tiensä ihmisiä lähes kaikkialta maailmasta. Tämä on hieno tilaisuus tutustua ihmisiin täysin erilaisista kulttuureista ja lähtökohdista.Kv-vastaavana tavoitteeni on lisätä vuorovaikutusta kansainvälisten ja paikallisten opiskelijoiden välillä. Pyrimme muiden kasvatustieteellisten kv-vastaavien kanssa järjestämään monikulttuurisia tapahtumia ja olisi hienoa saada vaihtareita mukaan myös Emilen tapahtumiin.

Minun kauttani emileläiset voivat lähteä hakemaan tietoa opiskelijavaihtoa koskevissa asioissa. Jaan kokemuksia ja neuvoja mielelläni. Edellä mainittujen lisäksi vastaan ainejärjestömme kehitysyhteistyöstä.

joonas.o.mannonen@student.jyu.fi

 


Tapahtuma- ja kulttuurivastaava: Emilia Tilli

Maija ja Emilia uusi kuva
Tapahtumavastaavat Maija ja Emilia

Moikka!

 Olen Emilia, 21-vuotias toisen vuoden kasvatustieteen opiskelija. Vapaa-aikaa tykkään viettää yhdessä kavereiden kanssa syöden ja liikkuen. Suuren osan vapaa-ajasta vietän myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa, ja toiminkin tänä vuonna Emilen tapahtumavastaavana. Olen ensimmäistä vuotta mukana Emilen hallituksessa, ja tänä vuonna olisi tarkoitus jatkaa viime vuoden hyvällä meiningillä tapahtumien suhteen. Ideoita ja toiveita tapahtumiin voi kertoa mulle suoraan tai laittaa meidän tapahtumavastaavien yhteiseen sähköpostiin!

emilia.k.tilli@student.jyu.fi

emile.tapahtumavastaavat@gmail.com

 

 


Tapahtuma– ja 3MIOT-vastaava: Maija Berner

 

Moi,

Olen Maija, toisen vuoden opiskelija ja toimin tänä vuonna Emilen tapahtuma- ja 3MIOT-vastaavana. Hallituksessa olen ensimmäistä vuotta ja tarkoituksena olisi järjestää mahdollisimman monipuolisia tapahtumia tälle vuodelle. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa esimerkiksi kavereiden kanssa, ulkoillen ja liikkuen. Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ideoita tai toiveita, joten mulle voi niitä tulla kertomaan kun tavataan tai laittaa viestiä sähköpostiin!

maija.k.berner@student.jyu.fi

emile.tapahtumavastaavat@gmail.com

 

 


 

Tapahtuma- ja liikuntavastaava: Santtu Mantsinen

Santtu Mantsinen värillinen kuvaTerve!

Olen Santtu, 23 vuotta, toisen vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna hallituksessa liikunta- ja tapahtumavastaavana, joten vastuullani on ennen kaikkea viikoittaisen liikuntavuoron pitäminen sekä muiden liikuntatapahtumien järjestäminen. Yritän myös auttaa varsinaisia tapahtumavastaavia muiden tapahtumien järjestämisessä. Koitan parhaani mukaan pysytellä ajan tasalla myös korkeakoululiikunnan tapahtumista ja informoida emileläisiä niihin liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia Emilen liikuntatoimintaa tai korkeakoululiikuntaa koskien niin ota yhteyttä – vastaan ja välitän viestiä eteenpäin parhaani mukaan!

Itsestäni sen verran, että tällä hetkellä yritän raapia kandia kasaan ja vapaa-aika menee pitkälti liikuntaharrastusten parissa. Olen lupsakka ja rauhallinen savolainen, joten tulukeehan rohkeesti juttusille! Nähdään tapahtumissa ja pidetään lippu korkealla!

Hyvää vuotta 2016 toivottaen, Santtu Mantsinen, Emile ry:n liikunta- ja tapahtumavastaava.

 

samamant@student.yu.fi


Yritys- ja yhteistyövastaava: Ella Varjus

Ella Varjus uusi kuvaMoikka!

Olen Ella, kolmannen vuoden kasvatustieteilijä ja toimin Emilen Specia- ja työelämävastaavana tämän kauden. Vastuullani on myös some ja yritysyhteistyö. Pyrin tuomaan työelämän ja työllistymisen teemoja lähemmäs meidän opintoja mm. erilaisten työelämäpäivien ja excujen muodossa. Pidän myös Emilen sosiaalisen median kanavat ajan tasalla. Vapaa- ajalla urheilen monipuolisesti, soittelen kitaraa ja nään kavereita. Mun mielestä parasta on pitkät juoksulenkit, brunssit ja syysaamut.

ella.e.varjus@student.jyu.fi

 

Mainokset