Hallitus 2019

Emile Ry:n hallitus 2019 esittäytyy


Puheenjohtaja: Simo Partanen

Moi kaikki!simo

Olen Simo, toisen vuoden emileläinen ja ainejärjestömme puheenjohtaja vuonna 2019.

Aloitin ainejärjestötoiminnan viime vuonna sihteerin ja työelämä-, Specia- sekä SKOL-vastaavan pesteillä, ja vuosi hallituksessa jätti jälkeensä monia mahtavia muistoja. Juuri siksi odotankin tänä vuonna edessä olevaa haastetta innolla. Puheenjohtajana hommiini kuuluu muun muassa monien hallinnollisten ja yleisten ainejärjestöön liittyvien asioiden hoitaminen sekä toiminnan koordinoiminen. Näiden lisäksi vastaamme yritysyhteistyöstä yhdessä varapuheenjohtajan kanssa.

Kaikessa toiminnassa on aina varmasti varaa parantaa. Siksi missä tahansa asiassa minuun voi ottaa yhteyttä milloin vain. Laita sähköpostia alla oleviin osoitteisiin tai nykäise hihasta kampuksella!

Toivotan kaikille hyvää ainejärjestövuotta 2019 – nähdään Emilen tapahtumissa!

Paras ainejärjestömuisto: Emilen 45. vuosijuhla + sillis

simo.v.partanen@student.jyu.fi

emile.puheenjohtaja@gmail.com


Varapuheenjohtaja: Henri Ilkkohenri

Hei, olen Henri, olen toisen vuoden opiskelija ja samalla toista vuotta hallituksessa. Toimin Emilessä varapuheenjohtajana ja työelämävastaavana. Parasta mitä viime vuonna sain huomata on emileläisten kannustava asenne, joka auttanut minua paljon opinnoissani ja hallitustoiminnassa.

Paras ainejärjestömuisto: Sillis

henri.m.ilkko@student.jyu.fi

emile.puheenjohtaja@gmail.com


Sihteeri ja viestintävastaava: Sanni Vatanensanni

Moikka, oon Sanni, toisen vuoden opiskelija ja toimin hallituskaudella 2019 sihteerinä ja viestintävastaavana. Mun pestiin kuuluu mm. tiedotus-ja viestintä eri kanavien kautta, nettisivujen ylläpitoa sekä pöytäkirjojen laadinta kokouksissa.

Vapaa-aikani kuluu eri liikunta muotoja harrastaessa, kavereita tavaten ja tietysti opiskelijamenoissa käydessä. Käyn myös muutaman kerran kuukaudessa kehittämässä itseäni ja ajatteluani JES:in tapahtumissa.

Jos sulla tulee jotain mieleen miten haluat kehittää esimerkiksi ainejärjestömme viestintää tule ihmeessä juttelemaan tai ota yhteyttä!

Paras ainejärjestömuisto: Vujuviikonloppu ja risset

sanni.e.vatanen@student.jyu.fi

 

Talousvastaava: Santtu Peltomäkisanttu


Moi! Oon Santtu, toisen vuoden opiskelija ja oon kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Tää vuosi on mun ensimmäinen hallituksessa, ja mun homma talousvastaavana on huolehtia, että Emilen tilit pysyvät plussalla ja laskut maksetaan ajallaan. Vapaa-ajalla mut löytää yleensä pleikkariohjain kädessä, trikkaamassa (kato googlesta) tai Escin tanssilattialta. Törmäillään!
Paras ainejärjestömuisto: Emilen 45. vuosijuhlasillis
santtu.e.peltomaki@student.jyu.fi

Tapahtuma-ja 3MIOT: Jemina Mäntyjemina

Hellou! Oon Jemina toisen vuoden aikuiskasvatustieteen opiskelija ja toimin tänä vuonna hallituksessa 1. vuotta tapahtuma-ja 3MIOT-vastaavana. MUn hommiin kuuluu siis erilaisten tapahtumien järkkääminen emileläisille sekä toimiminen biletiimissä.

Oon alunperin kotoisin Tampereelta, mutta kyllä Jyväskylästä on nyt lyhyessä ajassa opintojen myötä tullut toinen kotikaupunki. Vapaa-aikani opintojen ohella viestän ystävien kanssa hengaillen, hömppäohjelmia katsellen sekä tietysti opiskelijatapahtumissa laidasta laitaan käyden.

Jos sulla on kysymyksiä tai hyviä ideoita tapahtumia koskien ota rohkeasti yhteyttä tai tuu vetäisemään hihasta, kun törmäillään.

Paras ainejärjestömuisto on Emilen 45-vuotis vuosijuhlat ja sillis!

jemina.j.manty@student.jyu.fi

emile.tapatumavastaavat@gmail.com


Tapahtuma- & kulttuurivastaava: Markus Parkkolamarkus

Olen Markus, ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna Emilen tapahtuma- ja kulttuurivastaavana. Pyrin järjestämään monipuolista tekemistä, johon kaikki pystyisivät osallistumaan. Näitä ovat esimerkiksi sitsit ja peli-illat.

Harrastan aktiivisesti musiikkia, lenkkeilyä ja satunnaista relailua.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä tapahtumiin liittyvistä asioista!
Paras ainejärjestömuisto: Emilen 45. vuosijuhlat ja sillis
markus.s.parkkola@student.jyu.fi
emile.tapahtumavastaavat@gmail.com

tiiaLiikuntavastaava: Tiia Karjalainen

Hei! Olen Tiia ja opiskelen kasvatustieteitä ensimmäistä vuotta. Toimin tänä vuonna liikuntavastaavana ja tarkoituksena on järjestää emileläisille useita yhteisiä tutustumisia paikallisiin liikuntapaikkoihin. Mua saa siis tulla nykäisemään hihasta ja kertomaan toiveita niin liikuntakokeiluja, kuin maanantaisin järjestettäviä liikuntavuorojakin koskien. Saa toki tulla juttelemaan muutenkin, sillä tutustun enemmän kuin mielelläni uusiin ihmisiin!

 

Itse harrastan opintojen ohella liikuntaa monissa eri muodoissa, ja tällä hetkellä mielenkiinnon ovat vieneet crossfit ja vuoden vaihteessa aloitettu uusi harrastus, rugby. Aikaa ja mielenkiintoa riittää toisaalta myös opiskelijatapahtumissa käymiseen, joten saatat bongata mut myös niissä!

Paras ainejärjestömuisto: Emilen 45. vuosijuhlat ja sillis

tiia.m.karjalainen@student.jyu.fi

Opinto- ja tiedevastaava: Emmi Rauhamäkiemmii

Moikka! Mun nimi on Emmi, ja toimin tänä vuonna Emilen koulutuspoliittisena vastaavana eli kopona. Oon toisen vuoden kasvatustieteilijä, mutta kiitos aiempien opintojen aion valmistua kandiksi kesällä 2019. Ainejärjestön lisäksi kulutan vapaa-aikaani mielelläni kavereiden kanssa, frisbeegolfaten tai livemusiikin parissa.
Hallituksessa mun vastuulle kuuluu opintoihin liittyvät asiat ja meidän opiskelijoiden edunvalvonta, kuten myös erilaisten kopotapahtumien järkkääminen. Näihin liittyvissä asioissa saa aina laittaa sähköpostia, heittää viestiä fb:ssa tai tulla juttelemaan!
Paras ainejärjestömuisto: Ehdottomasti 45v vuosijuhlat!
emmi.k.rauhamaki@student.jyu.fi
emile.kopot@gmail.com

Opinto- ja tiedevastaava: Juho-Pekka Maunulaj-p


Moikka kaikille!
Olen Juho-Pekka Maunula ja opiskelen ensimmäistä vuotta yleisen- ja aikuiskasvatustieteen maisteriohjelmassa. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen kandidaatti varhaiskasvatuksen puolella eli lastentarhaopettaja. Pitkän kokemuksen järjestömäyrä niin ainejärjestötasolla ylioppilaskunta tasolla eli nyt 4 vuosi järjestötoiminnassa. Niinhän sanotaan tiikeri ei pääse raidoistaan.Opiskeluedunvalvonta ja
erityisesti koulutuspolitiikka on lähellä sydäntäni ollut aina.
Paras ainejärjestömuisto: Avoin ja hyvä yhteistyö muiden ainejärjestöjen kanssa.
juho-pekka.p.j.maunula@student.jyu.fi
emile.kopot@gmail.com

Sosiaalipoliittinen vastaava: Hanna Pullinenhannap

Heipsan kaikille! Oon Hanna, ensimmäisen vuoden opiskelija ja toimin tänä vuonna Emilen sosiaalipoliittisena vastaavana. Mun tehtäviin kuuluu tiedottaa ajankohtaisista sosiaalipoliittisista aiheista ja edustan Emileä sopovaliokunnassa.

Vapaa-aikani kuluu opiskelijariennoissa, luonnossa, urheillessa ja kavereiden kanssa. Ainejärjestöhommat vei heti mennessään ja muhun voikin törmätä myös SKOL:in hallituksessa. Tuu ihmeessä höpöttelemään mulle asiasta kuin asiasta!

Paras ainejärjestömuisto: 45v Vujusillis

hanna.m.pullinen@student.jyu.fi

Skol-ja Specia vastaava: Hanna Korhonenhannak

Hei! Olen Hanna, kotoisin etelä-savosta Rantasalmelta ja toimin vuoden 2019 hallituksessa Specia- ja SKOL – vastaavana. Aloitin yliopistourani syksyllä 2017 alunperin Joensuussa saman oppiaineen parissa, mutta pääsin kuin pääsinkin keväällä siirtohaussa jatkamaan opiskeluja tänne ihanaan Jyväskylään. Elämä Jyväskylässä on lähtenyt käyntiin varsin mukavasti, mutta opintojen ohelle halusin jotain muutakin tekemistä. Emilen edellisessä hallituksessa vaikutti olevan niin hyvä meininki, että on kyllä tosi siistiä päästä siihen itsekin mukaan. Nyt odottavaisin ja innostunein fiiliksin olen valmis ottamaan vuoden 2019 hallitushommat vastaan!

Paras ainejärjestömuisto: 45v-vuosijuhlat

hanna.t.korhonen@student.jyu.fi

Ympäristö- & kehitysyhteistyövastaava: Helene Metsihelene

Moikka! Olen Helene, toisen vuoden kasvatustieteen opiskelijaja toimin tänä vuonna Emilen ympäristö-ja kehitysyhteistyövastaavana. Vapaa-aikani kuluu opiskelujen ohella ystävien, liikunnan, luonnossa liikkumisen sekä erilaisten opiskelijatapahtumien parissa!

Oli loistava päästös lähteä mukaan Emilen hallitustoimintaan ja odotankin innolla tulevaa vuotta. Tehtäviini kuuluu mm. yhteydenpito Intiassa asuvan kummilapsemme kanssa, ympäristöasioista-ja tapahtumista tiedottaminen Emilen jäsenille, erilaisten ympäristötapahtumien suunnittelu ja järjestäminen sekä yleisen kiinnostuksen herättäminen ainutlaatuista ympäristöämme kohtaan.

Kuulen mielelläni erilaisia ajatuksia ja ideoita niin ympäristö-ja kehitysyhteistyöasioista kuin mistä tahanasa muustakin moitä sattuu olemaan mielen päällä. Minut tavoittaa sähköpostitse, facebookista tai hihasta nykäisemällä!

Paras ainejärjestömuistoni on ehdottomasti Emilen 45-vuotis vujut ja risset!

helene.k.metsi@student.jyu.fi


Kansainvälisyysvastaava: Mari Mikolamari

Moikka! Olen Mari ja olen ensimmäisen vuoden emileläinen sekä vuoden 2019 hallituksen kansainvälisyysvastaava. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut uusista kulttuureista ja ihmisistä, mikä saikin minut hakemaan kv-vastaavan tehtäviin. Kansainvälinen kampuksemme on rikkaus ja se, että täällä on opiskelijoita lukuisista eri maista mahdollistaakin uudenlaisiin kulttuureihin ja ihmisiin tutustumisen. Yhdessä muiden kasvatustieteellisten kv-vastaavien kanssa pyrimme järjestämään esimerkiksi tapahtumia, joissa monikulttuurisuus näkyy konkreettisesti ja myös vaihto-oppilaat pääsisivät mukaan tapahtumiin.

Myös jonkun asian askarruttaessa liittyen vaihtoon lähtemiseen voi minuun olla yhteydessä, esimerkiksi spostin tai Facen kautta.

Paras ainejärjestömuisto: Emilen 45. vuosijuhlat

mari.i.mikola@student.jyu.fi