Hallitus 2021

Emile Ry:n hallitus 2020Puheenjohtaja: Simo Partanen

IMG_8900Moikka! Olen Simo, Emile ry:n hallituksen puheenjohtaja vuonna 2020. Olen kotoisin Haminasta, ja opintoni Jyväskylän yliopistossa meidän tutkinto-ohjelmassa aloitin syksyllä 2017. Olen nyt kolmatta vuotta mukana hallitustoiminnassa, ja toista vuotta puheenjohtajana. Vuosien aikana tässä järjestössä olen oppinut kaikenlaista, ja ennen kaikkea olen päässyt mukaan mahtavaan yhteisöön, jossa jokainen oranssihaalarinen emileläinen on toisensa kaveri.

Minulla, kuten myös varmasti Emilellä järjestönä on kuitenkin vielä paljon opittavaa. Siksi tavoitteeni tämän vuoden aikana on kuunnella entistä paremmin jäsenistön fiiliksiä Emilen toiminnasta. Jos sinulla on jokin asia mielen päällä, voit laittaa minulle aina viestiä tai tulla juttelemaan aina kun törmätään opiskelijatapahtumissa tai missä vaan! Toivotan kaikille oikein hyvää järjestövuotta. Muistetaan kaikki pitää hauskaa ja nauttia opiskelijaelämästä. Näkyillään!

Paras ainejärjestömuisto: Vaikea vastata vain yhtä. Emilen 45v-juhlat ja sillis olivat kokonaisuudessaan aivan uskomaton kokemus, mutta esimerkiksi excu Rovaniemelle 2019 syksyllä oli yhteishengeltään ja tapahtumiltaan ihan mahtava reissu, jota ei voi jättää pois laskuista.

simo.v.partanen(at)student.jyu.fi

emile.puheenjohtaja(at)gmail.com


Varapuheenjohtaja: Emmi Rauhamäki

IMG_8958Moikka! Olen Emmi, noin neljännen vuoden kasvatustieteen opiskelija ja tänä vuonna Emilen varapuheenjohtaja. Vpj vastaa yhdessä puheenjohtajan kanssa mm. toiminnan tavoitteiden toteutumisesta, hallinnon pyörittämisestä ja tietenkin koko ainejärjestön toiminnan kehittämisestä entistäkin parempaan suuntaan. Lisäksi mun tehtävä on tietenkin tuurata puheenjohtajaa tarvittaessa. Näistä jutuista ja tietysti opiskelusta jäljelle jäääväni vapaa-aikani käytän yleensä koiran kanssa puuhasteluun, neulomiseen tai joogaamiseen. Näiden lisäksi rakastan livemusiikkia eli satunnaisesti mua näkee myös Lutakossa keikoilla.

Tältä vuodelta odotan erityisesti sitä, että pääsen tutustumaan järjestötoimintaan vielä laajemmin ja auttamaan sekä hallituslaisia että teitä muita opiskelijoitta kaikenlaisissa jutuissa. Mun parhaisiin ainejärjestömuistoihin kuuluukin 45v-vuosijuhlien lisäksi monta hyvää keskustelua, joissa ollaan pystytty auttamaan emileläisiä tai muuten ideoitu jotain ihan uutta meidän kaikkien iloksi. Mun sähköposti löytyy alta ja lisäksi koska tahansa saa nykäistä hihasta, kun nähdään kampuksella- oli asia pieni tai suuri niin me ollaan täällä teitä varten! 🙂

emmi.k.rauhamaki(at)student.jyu.fi

emile.puheenjohtaja(at)gmail.com


Sihteeri ja viestintävastaava: Netta Humalamäki

IMG_8981 (1)Heissan! Mä olen Netta, toisen vuoden emileläinen ja ekan vuoden hallituslainen. Toimin tänä vuonna hallituksessa sihteerinä ja viestintävastaavana eli käytännössä mun heiniin kuuluu muun muassa viestintä eri kanavien kautta, viestinnän koordinointi, nettisivujen ylläpito sekä pöytäkirjojen raapustelu. Vapaa-ajalla tykkään puuhata kaikenlaisen luovan toiminnan parissa kutomisesta maalailuun. Lisäksi korkeakoululiikunnan tunneilla tulee käytyä, etenkin joogaamassa.

Odotan tältä hallituskaudelta yhteisöllistä ja tuotteliasta vuotta. Tavoitteenamme on kauden aikana panostaa viestintään ja sen selkeyttämiseen sekä kansainvälisten opiskelijoiden parempaan huomioimiseen. Käytännössä mun pestin kannalta se tarkoittaa englannin kielen aktiivisempaa käyttöä viestinnässä. Mutta koskaanhan täällä ei toimita vain oman pestin rajoissa ja intoa mulla riittää kyllä muillekin sektoreille.

Paras ainejärjestömuiston valitseminen tuotti hieman tuskaa, sillä kokonaisvaltaisesti oon vain tosi onnellinen saadessani olla mukana tässä huikeessa porkkanaperheessä. Parasta ehkä kuitenkin on ollut viime syksyn tutorointi sekä Emilen 45-vuotis vujut ja tän vuoden vujusitsit.

netta98(at)gmail.com


Talousvastaava: Riina Ollila

IMG_8921Moi! Mä oon Riina ja opiskelen aikuiskasvatustiedettä ekaa vuotta. Oon kotoisin Kauhajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Tämän kauden toimin hallituksessa talousvastaavana ja siihen pestiin kuuluu mm. kirjanpito, laskutukset ja jäsenrekisterin ylläpitäminen.

Avoimessa yliopistossa sain tehtyä jo hyvin noppia kasaan valmiiksi ja siks tuntu hyvältä ajatukselta lähteä heti mukaan hallitustoimintaan. Syksyn vietin Kortepohjassa kämppiksen kans solussa ja nyt vuoden vaihtees muutin Ratapihan yksiön omaan rauhaan. Vapaa-ajalla tykkään kaikenlaisesta liikunnallisesta aktiviteetista, mutta ihan yhtä jees on vaan rentoilla kotona koko päivä. Tykkään tosi paljon tutustua uusiin ihmisiin niin tulkaa vaan jutskaileen rohkeesti, kun törmäillään jossain tapahtumissa!

Paras ainejärjestömuisto on ehdottomasti syksyn Rovaniemi-excu!

riina.m.ollila(at)student.jyu.fi

emile.talousvastaava(at)gmail.com


Tapahtumavastaava: Teresa Ihamäki

IMG_8902Moikka! Oon Teresa, toinen Emilen tapsoista eli toimin tapahtumavastaavana. Oon ensimmäisen vuoden opiskelija ja samalla on meneillään myös eka vuosi hallituksessa! Mun hommiin kuuluu siis erilaisten tapahtumien järkkääminen yhdessä Vilman kanssa. Oon alun perin kotoisin Vaasasta, mutta Jyväskylästä on tullut jo ihan toinen kotikaupunki ja viihdyn täällä paremmin kuin hyvin.

Vapaa-ajalla tykkään erityisesti viettää aikaa kavereiden kanssa ja tottakai käydä myös erilaisissa tapahtumissa! Harrastan myös liikuntaa suht säännöllisesti kuten salilla käymistä ja lenkkeilyä. Muhun saa ottaa rohkeesti yhteyttä tai tulla vaikka kasvokkain jutteleen, jos on minkäänlaisia toiveita tapahtumiin liittyen! Paras ainejärjestömuisto on Rovaniemen excu ja sillis! Näkyillään!

teresa.m.m.ihamäki(at)student.jyu.fi

emile.tapatumavastaavat(at)gmail.com


Tapahtuma- ja kulttuurivastaava: Vilma Vihuri

IMG_8940Moikka moi! Mä oon Vilma, ensimmäisen vuoden opiskelija ja vuoden 2020 tapahtuma- ja kulttuurivastaava. Mun vastuualueelle kuuluu tapahtumien järkkäys, aina suunnittelusta toteutukseen. Hallitushommien ja koulun lisäks vietän paljon aikaa mun lähimmäisten ja kavereiden kanssa. Tykkään myös käydä ryhmäliikunnassa ja erilaisissa (opiskelija)tapahtumissa.

Tälle vuodelle olis suunnitteilla monia kivoja tapahtumia ja tavoitteena olis monipuolistaa tapahtumatarjontaa. Jos sulla on jotain ideaa tapahtumien suhteen, laita mulle viestii, niin yritetään saada kaikenlaiset ideat toteutuun!

Paras ainejärjestömuisto: ehdottomasti sillis.

vilma.a.vihuri(at)student.jyu.fi

emile.tapahtumavastaavat(at)gmail.com


3MIOT-vastaava: Aino-Maria Malin

IMG_8906Heips! Mä oon Aino-Maria, monille ehkä tutummin Ansu. Oon tuolta Vaasan rannikolta päätynyt tänne Jyväskylään, ja tällä hetkellä kolmas opiskeluvuosi menossa. Hallituksessa oon mukana ensimmäistä kertaa, ja nimikkeenä on 3miot-vastaava. Mun tehtävänä on siis edustaa Emileä useammasta ainejärjestöstä koostuvassa tiimissä, jonka kanssa suunnitellaan ja järkätään 3miot-tapahtuma, joka järjestetään pääsääntöisesti 6 kertaa vuodessa.

Tykkään olla menossa mukana, enkä pitkään pysy paikallaan! Vapaa-aika kuluu kavereiden, erilaisen liikunnan, reissailun ja välillä myös ihan vaan rentoilunkin parissa. Sanoisin että parhaisiin ainejärjestömuistoihin kuuluu vujut, Himos-reissut ja risteilyt!

Kivaa vuotta kaikille, ja törmäillään!

aino-maria.e.malin(at)student.jyu.fi


Liikuntavastaava: Pinja Hytönen

IMG_8968Moikka! Mä olen Pinja, tänä vuonna hallituksessa liikuntavastaavana. Olen ensimmäisen vuoden Emileläinen, mutta neljännen vuoden kasvatustieteen opiskelija. Mulla opinnot on jo pitkällä ja tänä keväänä onkin tarkoitus aloittaa gradun kirjoittaminen! Olen aloittanut opinnot Joensuussa, mutta syksyllä 2019 siirryin jatkamaan maisterivaiheen opintoja tänne Jyväskylään, josta olen erittäin iloinen. Ainejärjestötoiminta on mulle jo tuttua, sillä Joensuussa toimin Kassos Ry:n sihteerinä. Nyt olikin vielä mun viimeinen mahdollisuus ennen valmistumista lähteä mukaan tähän hommaan.

Liikkavastaavana tehtäviini kuuluu maanantaisin olevat liikkavuorot, liikuntakokeiluiden ja muiden liikuntaan liittyvien tapahtumien, kuten luontoretkien, järjestäminen. Muutamia ideoita mulla jo on, mutta mulle saa heitellä ideoita, jos just sulla on jotain toiveita liikuntaan liittyen! Vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa ja viettää aikaa kavereiden ja Netflixin parissa. Iso osa ajasta kuluu kuitenkin koiran kanssa touhuillen ja ulkoillen. Tulevasta hallitusvuodesta oon ihan superinnoissani ja toivonkin, että meille tulee ihana hallitusvuosi! Törmäillään liikkavuoroilla!

Paras ainejärjestömuisto: 46. Vujusitsit

pinja.e.hytonen(at)student.jyu.fi


Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava: Hanna Malinen

IMG_8986Moi! Olen Hanna, 3. vuoden opiskelijo. Toimin tänä vuonna Emilen hallituksessa koulutus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana yhdessä Niinan kanssa. Meidän tehtäviin kuuluu muun muassa edunvalvonta, laitoksen ja valiokuntien kokouksissa edustaminen sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen. Vapaa-aikaani kulutan joogan, ulkoilun ja penkkiurheilun parissa. Nähdään yliopistolla ja tapahtumissa!

Paras ainejärjestömuisto: Rovaniemi-excu ja tutorointisyksy!

hanna.k.malinen(at)student.jyu.fi

emile.kopot(at)gmail.com

emile.sopo(at)gmail.com


Sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava: Niina Helenius

IMG_8948Moikka, mä olen Niina, toisen vuoden opiskelija ja toimin tänä hallituskautena Emilen sosiaali- ja koulutuspoliittisena vastaavana, tutummin sopokopona. Mun pestiin kuuluu meidän opiskelijoiden edunvalvonnasta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Lisäksi käyn edustamassa JYY:n valiokuntien kokouksissa ja järkkäilen kivoja hyvinvointiin liittyviä juttuja.

Vapaa-ajalla mä tykkään liikkua, kuunnella podcasteja ja käydä erilaisissa tapahtumissa ystävien kanssa. Mulle saa aina laittaa meiliä tai tulla juttelemaan, jos mielen päällä on jotain, ja ihan vaikka ei oliskaan. Innolla odotan, mitä kaikkea mahtavaa saadaan tällä hallitusporukalla aikaan!

Paras ainejärjestömuistoni on vappurisse 2019.

niina.m.helenius(at)student.jyu.fi

emile.kopot(at)gmail.com

emile.sopo(at)gmail.com


SKOL- ja Specia vastaava: Riikka Toiviainen

IMG_8934Moikka! Olen Riikka, ensimmäisen vuoden opiskelija ja tänä vuonna Emilen hallituksessa Specia- ja SKOL-vastaavana. Opiskelujen aikana mulle on jäänyt tosi hyvä fiilis Emilen toiminnasta ja halusin olla mukana jatkamassa ja kehittämässä sitä edelleen. Pidän tärkeänä niin opiskelijoiden kuin työntekijöiden etuja ja työhyvinvointia, olen aina ollut kiinnostunut työelämään ja työsuhteisiin liittyvistä puolista. Siksi tuntui luonnolliselta hakea Specia- ja SKOL-vastaavaksi. Tavoitteeni tälle hallitusvuodelle on, että Emilen jäsenistö saa parhaan mahdollisen hyödyn Emilen, Specian ja SKOL:n yhteistyöpohjasta. Vapaa-ajalla mulle on tärkeää nähdä kavereita ja käydä erilaisissa opiskelija tapahtumissa, jotka tuo mukavaa vastapainoa opiskeluun. Liikunta on aina ollut osa mun elämää erilaisissa muodoissa ja  toimii mulle irtiottona työstä ja opiskelusta. Muhun voi siis törmätä Jyväskylän lenkkipoluilla tai Liikunnan salilla.

Mun paras Emile muisto on kyl ollu vujut, mut myös monia muita ihania muistoja on paljon kertynyt, kun on päässyt tutustumaan tän lukuvuoden aikana niin moniin mahtaviin tyyppeihin! 🙂 

Jos sulla on mitä vaan ideoita, kysyttävää tai palautetta annettavana liittyen Emilen, Specian tai SKOL:n toimintaan tai mihin vaan työelämään, opiskeluun tai ainejärjestöön liittyen nii tuu ihmeessä juttelee tai laita somessa viestiä. Tehdään yhdessä tästä Emilen timanttisin vuosi ikinä!

riikka.toiviainen(at)gmail.com


Ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava: Anni Lamberg

IMG_8994Moi! Oon Anni, ensimmäisen vuoden Emileläinen. Työt toi mut Oulusta Jyväskylään pari vuotta sitten, ja sittemmin opiskelujutut vei mennessään. Toimin tällä kaudella hallituksessa ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana. Pidän muun muassa yhteyttä meidän kummilapseen Intiaan ja vastaan ympäristöön liittyvistä asioista ja tapahtumista. Näiden ohella edustan myös Emileä kehy- ja ympäristövaliokuntien kokouksissa.

Otan mielelläni ideoita vastaan pestiini liittyen, eli jos herää ajatuksia, niin viestiä vaan tulemaan! Aina saa myös tulla vetämään hihasta jos törmäillään jossakin. Vapaa-ajalla oon aina valmis lähtemään notskille kokkailemaan ystävien seurassa ja säännöllisesti mut löytää myös Ready Set Polen tankotanssisalista.

Parhaat ainejärjestömuistoni ovat Rovaniemi-excu ja viime vuoden sillis!

anni.a.lamberg(at)student.jyu.fi


Kansainvälisyysvastaava: Titta Leisimo

IMG_8949

Moikka! Olen Titta, ännänen vuoden kasvatustieteiden opiskelija. Käytän nykyään tuota ”N” -nimitystä kuvaamaan vuosikurssiani, sillä sanotaan, että viidennen vuoden jälkeen kaikki ovat ännänen vuoden opiskelijoita. Kohta ei varmaan edes pysy laskuissa! Tällä hetkellä aloittelen vihdoin graduprojektia. Innostuin lähtemään vielä hallitukseen, sillä tuntui ihan kun olisi vielä jotain tehtävä ennen valmistumista. Kansainvälisyysvastaavan hommat osuivat hyvin, koska vaihdon jälkeen kotikansainvälistyminen nappasi minut mukaansa. Olin viime lukuvuonna puolisen vuotta Japanissa vaihdossa. Sen jälkeen on ollut ilo toimia niin kansainvälisenä tuutorina kuin nyt tässä pestissä. Vaihto sytytti halun luoda parempia puitteita
kansainvälistymiseen täällä omalla yliopistolla ja toisaalta myös unohtumattomien kokemusten tarjoaminen kansainvälisille opiskelijoille.

Vapaa-aikani kuluu kamppailulajien parissa, joista ensimmäinen lajini karate vei minut Hiroshimaan asti. Nykyään olen myös todella innostunut treenaamaan potkunyrkkeilyä sekä kuntosalia. Tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa ja olen todella kiitollinen tänä lukukautena tapaamistani japanilaisista vaihto-opiskelija kavereista. Pidän myös käsitöistä ja luonnosta, hiihtäminen on ihan parasta ja kudon usein sukkia, kunhan
vain enemmän ehtisin. Harrastuksia tuntuu olevan ehkä jopa liikaa, tässä ei edes ehdi mainita kaikkia. Kansainvälisyyteen minut tutustutti suuri kiinnostus japanin kulttuuria kohtaan.

Tulevalta lukukaudelta odotan hienoja uusia kohtaamisia. Haluan kehittää ainejärjestömme kansainvälisyyttä niin, että kaikilla olisi mahdollisuus kansainvälistyä, siitä huolimatta, lähteekö vaihtoon vai ei. Pidän myös erittäin tärkeänä kansainvälisten opiskelijoiden saamista paikallisten joukkoon. Vaihdon kokeneena sanoisin, että parasta ulkomailla on paikalliset. Toisaalta, ei tarvitse lähteä yliopistolta mihinkään tavakseen uusia kivoja ihmisiä monista paikoista 🙂 P.S Opiskelen kuudetta vuotta…

titta.e.leisimo(at)student.jyu.fi

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: