Hallitus

Emile Ry:n hallitus 2018


Puheenjohtaja: Emilia Tilli

Tilli

Moikka! Olen Emilia, kolmannen vuoden kasvatustieteen opiskelija ja toimin tänä vuonna Emilen puheenjohtajana. Ainejärjestötoiminnan aloitin viime vuoden hallituksessa tapahtuma- ja kulttuurivastaavana. Puheenjohtajana vastaan yleisten yhdistyksen toimintaan liittyvien asioiden lisäksi myös yritysyhteistyöstä yhdessä varapuheenjohtajan kanssa. Kysymykset, toiveet ja ideat voi lähettää mulle sähköpostilla tai tulla kertomaan kasvokkain mikäli törmätään! Tehdään yhdessä tästä vuodesta mahtava 45. juhlavuosi!

Paras ainejärjestömuisto: Eka opiskelijavappu

 emilia.k.tilli@student.jyu.fi


Varapuheenjohtaja ja sosiaalipoliittinen vastaava: Saimi Valtamäki

IMG_6315-01

Olen Saimi, toisen vuoden kasvatustieteiden opiskelija ja alun perin olen kotoisin Seinäjoelta. Vapaa-aikani kuluu villakoirani kanssa agilityä treenatessa tai pitkillä metsälenkeillä.

Toimin tänä vuonna Emilen hallituksessa varapuheenjohtajana sekä sosiaalipoliittisena vastaavana. Varapuheenjohtajana tehtävänäni on toimia Emilian apuna sekä ylläpitää ainejärjestön yhteistyötä eri toimijoiden kanssa kampuksella ja sen ulkopuolella. Säilytän myös Emilen nauhureita, joita kaikki jäsenet voivat lainata. Sosiaalipoliittisena vastaavana edustan Emileä sopovalokunnassa sekä pyrin tiedottamaan ajankohtaisista sosiaalipolitiikkaan liittyvistä aiheista. Minut saa kiinni spostilla, Facessa tai vetäisemällä hihasta kampuksella!

Paras ainejärjestömuisto: Emilen karaoket!

saimi.a.m.valtamaki@student.jyu.fi


Sihteeri, työelämä- & Specia-vastaava: Simo Partanen

IMG_6285-01

Moi kaikki! Olen Simo, ensimmäisen vuoden emileläinen ja vuonna 2018 toimin ainejärjestömme sihteerinä sekä työelämä- ja Specia -vastaavana. Hommiini kuuluu tänä vuonna muun muassa kokousten pöytäkirjoista huolehtiminen ja erilaisten työelämään ja ammattijärjestöömme Speciaan liittyvien asioiden hoitaminen.

Olen kotoisin Haminasta, ja jos joku on kuullut tai jopa käynyt Hamina Tattoosta niin iso plussa meikäläiseltä! Vapaa-aikani kulutan nykyään opiskelun ohella vieraillen monissa opiskelutapahtumissa, lenkkeillen ja kitaraa soitellen. Olen myös penkkiurheilun suurkuluttaja ja varsinkin jalkapallo sekä FC Barcelona ovat lähellä sydäntä. Ota ihmeessä yhteyttä asiassa kuin asiassa!

Paras ainejärjestömuisto: Las Vegas Casino goes Christmas -pikkujoulut

 simo.v.partanen@student.jyu.fi


Talousvastaava: Maija Berner

IMG_6304-01

Heippa! Mä oon Maija, kolmannen vuoden emileläinen ja toimin tänä vuonna Emilen talousvastaavana. Hallituksessa oon nyt toista vuotta. Viime vuonna toimin tapahtumavastaavana ja hallitushommat vei mennessään ja päätinkin hakea toiselle kaudelle tähän talousvastaavan pestiin. Mun homma on huolehtia, että Emilen tilit pysyvät hallinnassa ja pysytään budjetissa.

Paras ainejärjestömuisto: 2017 Kauppakadun approista yhteinen karaokehetki kesken appron.

maija.k.berner@student.jyu.fi


Tapahtuma-, 3MIOT- & liikuntavastaava: Anni Nurmi

IMG_6320-01Heippahei kaikille! Oon Anni, 21-vuotias toisen vuoden aikuiskasvatustieteen opiskelija. Tää on mun ensimmäinen vuosi hallituksessa ja toimin tapahtuma/3MIOT/liikuntavastaavana. Mun tehtäviin kuuluu järkätä erilaisia monipuolisia tapahtumia meidän opiskelijoille opintojen ohelle, huolehtia jokaviikkoisesta liikuntavuorosta sekä olla mukana kolmiobiletiimissä.

Vapaa-ajallani oon tosi aktiivisesti monessa mukana ja tykkään jatkuvasti kokeilla ja oppia uutta. Jos jossain tapahtuu, pyrin olemaan paikalla! Jos jonkun uuden lajin kokeileminen tai tapahtumaan meneminen yksin jännittää, musta saa helposti kaverin! Ainejärjestöhommien ohella aika menee pääsääntöisesti urheillessa, opiskelijariennoissa sekä kavereiden kanssa. Otan mielelläni vastaan ideoita ja toiveita tapahtumiin. Mut saa kiinni spostilla, facebookissa tai kampuksella! Nähdään tapahtumissa ja pidetään kivaa!

Paras ainejärjestömuisto: Ilma-akrobatian kokeilu ja Vappu 2017

annevenu@student.jyu.fi

emile.tapahtumavastaavat@gmail.com


Tapahtuma- & kulttuurivastaava: Sanni Vatanen

IMG_6290-01Moi olen Sanni ensimmäisen vuoden opiskelija ja vuoden 2018 hallituksen toinen tapahtumavastaavista. Tehtävieni pääpaino on kulttuuri- ja Emilen omien tapahtumien järjestämisessä, mutta olen toki mukana
järjestelemässä myös muiden ainejärjestöjen kanssa pidettäviä yhteisiä tapahtumia kuten sitsejä.

Vapaa-aikani kuluu kavereita tavatessa sekä liikuntaa harrastaessa ja minut voikin tavata esim. Emilen liikuntavuoroilla. Jos sulla on mielessä jokin idea tapahtumasta minkä haluaisit päästä toteuttamaan niin ota ihmeessä yhteyttä tai tule jutulle!

Paras ainejärjestömuisto: Pikkujouluristeily 2017

sannivatanen@hotmail.com

emile.tapahtumavastaavat@gmail.com


Tiedotus- ja viestintävastaava: Elina Ajakainen

IMG_6280-01Moikka! Olen Ellu, 3. vuoden aikuiskasvatustieteen opiskelija. Lähdin mukaan hallitustoimintaan ollakseni mukana kehittämässä meidän emileläisten toimintaa ja yhteisöllisyyttä. Tiedotus- ja viestintäpestissäni vastaan mm. yleisestä tiedottamisesta, sähköpostilistasta sekä nettisivujen ylläpidosta.

Aiemmin vapaa-aikani kului lentopallon parissa, mutta nyt on aika keskittyä uuteen joukkueeseen nimeltä Emile! Tykkään myös harrastaa kaikkea aktiivista tai istua iltaa ystävien kanssa.

Paras ainejärjestömuisto: Emilen 43. vuosijuhlat ja Pubikierrokset 2016 & 2017

elina.p.ajakainen@student.jyu.fi


Opinto- ja tiedevastaava: Eeva Leskinen

IMG_6331-01

Heippa! Olen Eeva, 21-vuotias ja kotoisin Kuopiosta. Olen toisen vuoden kasvatustieteen opiskelija ja ensimmäistä vuotta mukana hallitushommissa. Tällä hallituskaudella toiminkin toisena opinto- ja tiedevastaavana. Sivuaineina luen yhteiskuntapolitiikkaa sekä valtio-oppia. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa yhdessä kavereiden kanssa sekä ulkoilla. Jos sinulle tulee kysymyksiä tai opintoihin liittyviä asioita mieleen niin ota rohkeasti yhteyttä meihin kopoihin!

Paras ainejärjestömuisto: Emilen vappu ja Vappuappro 2017

eeva.j.leskinen@student.jyu.fi

emile.kopot@gmail.com


Ympäristö- & kehitysyhteistyövastaava: Henri Ilkko

IMG_6283-01Hei! Minä olen Henri, Emile ry:n ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava. Eli teen Emilessä työtä, jolla on
tarkoitus. Olen syntynyt pari vuosikymmen sitten ja mikäli onni on myötä, ajattelin elellä menemään vielä
ainakin sen pari vuosikymmentä lisää. Olen elämäni aikana saavuttanut muutamia merkittäviä asioita.
Näistä kaksi mainitsemisen arvoista ovat olleet pääsy Jyväskylän yliopistoon lukemaan kasvatustieteitä,
sekä Emilen hallituksessa mukana oleminen. Emile ry järjestää ikimuistoisia tilaisuuksia joihin kyllä
kannattaa osallistua.

Paras ainejärjestömuisto: Mm. Pikkujoulut 2017

henri.m.ilkko@student.jyu.fi


Opinto- ja tiedevastaava: Heidi Lindberg

esittelykuva_Heidi-01

Heippa, olen Heidi ja opiskelen nyt toista vuotta Jyväskylässä. Odotan innolla tulevaa hallituskautta, sillä olen ensimmäistä kertaa mukana järjestötoiminnassa kopon roolissa. Tämän lisäksi olen mukana JYY:n edustajistossa tulevalla kaudella.  Uusia mielenkiintoisia haasteita siis tiedossa! Vapaa-ajallani minut voi bongata salibandy – ja pesiskentältä  tai kuntosalilta. Urheilu on siis lähellä sydäntä.

 Jos sinulla tulee kysyttävää opintoihin liittyvistä haasteista tai haluat heittää ideoita koulutuksen kehittämiseen, niin tulkaahan juttusille joko kampuksella tai vaikka siellä pesiskentän laidalla!

Paras ainejärjestömuisto: Emilen pikkujoulut

heidi.j.lindberg@student.jyu.fi

emile.kopot@gmail.com


Kansainvälisyysvastaava: Joonas Mannonen

IMG_6288-01

Olen Joonas, kuudennen vuoden emileläinen Helsingistä. Toimin 2. vuotta Emilen hallituksessa kv-vastaavan tehtävissä. Etenkin opiskelijavaihtoni Hongkongissa innosti minut lähtemään mukaan hallitukseen ja kv-vastaavan tehtäviin. Kampuksellemme on löytänyt tiensä ihmisiä lähes kaikkialta maailmasta. Tämä on hieno tilaisuus tutustua ihmisiin täysin erilaisista kulttuureista ja lähtökohdista. Kv-vastaavana tavoitteeni on lisätä vuorovaikutusta kansainvälisten ja paikallisten opiskelijoiden välillä. Pyrimme muiden kasvatustieteellisten kv-vastaavien kanssa järjestämään monikulttuurisia tapahtumia ja olisi hienoa saada vaihtareita mukaan myös Emilen tapahtumiin. Minun kauttani emileläiset voivat lähteä hakemaan tietoa opiskelijavaihtoa koskevissa asioissa. Jaan kokemuksia ja neuvoja mielelläni.

Paras ainejärjestömuisto: Emilen sitsit

joonas.o.mannonen@student.jyu.fi

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: