Tasan vuosi sitten tunnelma oli hyvin jännittävä, sillä tutorhaku kolkutti ovella ja me kaikki tunsimme suurta paloa tähän merkittävään tehtävään. Kukin meistä antoi kaikkensa hakemusta raapustaessaan. IMG-20190902-WA0008Maaliskuussa sähköposteihimme kilahti iloisia uutisia tuova kirje, jossa luki “Onnea! Sinut on valittu tutoriksi syksylle 2019.” Myöhemmin saimme kutsun tutorleirille, josta yhteinen matkamme vihdoin alkoi.

Eräänä huhtikuun huuruisena aamuna Ilokiven pihaan kaartoi bussi, joka johdatti meidät tutorleirille Vesalan leirikeskukseen. Tapasimme muut tutorit ja pääsimme tutustumaan toisiimme enemmän. Leiri oli intensiivinen ja vauhdikas, mutta aikaa jäi myös suklaan syömiselle ja hauskanpidolle. Saimme leiriltä paljon hyviä vinkkejä tulevan syksyn suunnitteluun.

Kesä meni leppoisissa tunnelmissa. Ehdimme tutustua toisiimme enemmän ja oivalsimme nopeasti, että meistä tulee mahtava tiimi. Käytimme kesällä paljon aikaa syksyn suunnitteluun, mutta tapaamiset sujuivat aina rennoissa merkeissä. Etukäteen tehdyt suunnitelmat helpottivat koko syksyn kulkua ja saimme rauhassa keskittyä yhdessäoloon fuksien kanssa.IMG_20190918_190938

Lopulta kauan odottamamme päivä koitti ja saimme tavata ihanat fuksimme ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen viikko oli jännittävä, mutta sitäkin antoisampi! Oli fantastista huomata, miten hieno porukka meillä oli kasassa. 

Vaikka meitä alussa jännitti, miten tulisimme onnistumaan fuksien ryhmäyttämisessä ja ohjaamisessa, kaikki meni kuitenkin todella mallikkaasti. Saimme paljon tukea niin toisiltamme kuin laitoksen henkilökunnaltakin. Voimme olla äärimmäisen ylpeitä sekä itsestämme että fukseista. Tutorointi jätti jälkeensä uusia ystäviä ja hyödyllisiä taitoja liittyen esimerkiksi ryhmän ohjaamiseen, organisoitiin sekä tiimityöskentelyyn. 

Kiitos kaikille mahtavasta syksystä! <3

Terkuin Inka, Netta, Linda & Hanna