Yhteistyö

Yhteistyö organisaatioiden kanssa mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen. Emile ry tekeekin yhteistyötä monien eri yhdistysten ja yritysten kanssa. Tulevaisuuden tavoitteena on Emilellä on lisätä yhteistyötä erilaisten organisaatioiden kanssa entisestään.


Yritysyhteistyö

Emile on sitoutunut järjestämään tapahtumiaan yrityskumppaneidensa kanssa ja markkinoimaan näitä kotisivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissa. Emilen järjestääkin vuosittain monenlaisia tapahtumia yhteistyökumppaneidensa kanssa, kuten esimerkiksi sitsejä, peli-iltoja ja erilaisia teemailtoja.

Yrityskumppanit:

Ravintola Escape

escape_transparent

Escape tarjoaa Emilelle tilojaan erilaisten juhlien, kuten sitsien, järjestämiseen. Näiden tapahtumien aikana Escape tarjoaa myös opiskelijaystävällisiä hintoja juomistaan.

  • Ilmainen sisäänpääsy Escapeen perjantaisin ja lauantaisin ennen klo 24.00 (ei voimassa erikois- ja pyhäiltoina) ikärajojen puitteissa.
  • Perjantaisin ikäraja Escapeen Emilen jäsenille on K-18 (normaalisti K-20).

 

Bar Passion

Passion

Emile järjestää Passionissa esimerkiksi peli-iltoja. Passion tarjoaa Emilen tapahtumien aikana seuraavia tarjouksia tuotteistaan:

15 wingsiä: 10€
Hanaolut: 3€
Hanasiiderit: 3,50€
Talon viinit 12cl: 3,50€

Lisäksi Passion on mukana sponsoroimassa ensimmäisen vuoden opiskelijoiden haalareita.

 

Sohwi

Lisätietoja tulossa myöhemmin.


Yhteistyö eri yhdistysten ja liittojen kanssa

JYY

1262-jyyn_logo_verkkoon___vihrea_ei_taustaa___png

JYY on opiskelijoiden oma etu- ja palvelujärjestö. Ylioppilaskunnan juuret ovat 1934 Jyväskylään perustetussa Kasvatusopillisen korkeakoulun ylioppilaskunnassa. Jokainen Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelija liittyy JYYn jäseneksi maksamalla ylioppilaskunnan jäsenmaksun. JYYn tärkein tehtävä on jäsentensä edunvalvonta niin yliopistolla kuin ympäröivässä yhteiskunnassa. JYY on jäsenenä Suomen ylioppilaskuntien liitossa (SYL), joka edustaa Suomen korkeakouluopiskelijoita valtiovaltaan ja muihin yhteiskunnallisiin sidosryhmiin päin.

Emilen järjestöaktiivit osallistuvat JYY:n eri sektoreiden ja valiokuntien kokouksiin, joissa käsitellään ajankohtaisia yliopisto-opiskeluun liittyviä aiheita. Näin ainejärjestöläiset pysyvät ajan tasalla. Tämän lisäksi JYY järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia ja teemaviikkoja, joista Emile tiedottaa jäsenistölleen kanaviensa kautta. JYY:ltä saa myös vastauksia opiskeluun liittyviin kysymyksiin sekä tukea ja apua erilaisiin ongelmatilanteisiin.

 

Specia

SpeciaFiVariharmaa

Specia on akavalainen ammatti- ja edunvalvontajärjestö, joka edustaa korkeasti koulutettuja ja työssään pätevöityneitä asiantuntijoita. Specia tukee emileläisiä tarjoamalla erilaisia työelämään liittyviä palveluita sekä tietoa. Tavoitteena on, että Specian avulla emileläiset saavat tietoa kasvatustieteiden mahdollisuuksista työelämän kentällä sekä saavat koulutusta esimerkiksi työnhakuun.


Yhteistyö muiden Suomen kasvatustieteiden ainejärjestön kanssa:

Emile on mukana erilaisissa tapahtumissa muiden Suomen kasvatustieteiden ainejärjestön kanssa. Tällaisia tapahtumia ovat mm. supersitsit, kasvisristeily sekä työelämäpäivät.

Aikuiskasvatuksen kilta ry – Helsinki

Peduca ry – Helsinki

Mentor ry – Tampere

Motiva ry – Oulu

Kassos ry – Joensuu

Katko ry – Turku

Lastu ry – Rovaniemi