Emile ry:n hallitus toivottaa kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleeksi yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen Agoralle Auditorio 2-saliin 23.11.2022 klo 17! Tästä viestistä löydät ensin tietoa kokouksen kulusta ja osallistumisesta, ja lopuksi kokouksen esityslistan ja linkin liitteisiin.

Osallistuminen

Kokous järjestetään hybridimallilla eli kokoukseen voi osallistua yhtälaisesti paikan päällä tai etänä Zoomissa. Toivomme, että mahdollisimman moni saapuisi paikan päälle. Etänä olevilta vaaditaan kameran pitämistä päällä koko tilaisuuden ajan, jotta äänestettäessä voidaan varmistua osallistujan henkilöllisyydestä. Tulethan hyvissä ajoin paikalle ja valmistauduthan todistamaan Emile ry:n jäsenyytesi Kide.appista tilaisuuteen saapuessa. Kokouksen arvioitu kesto on noin kahdesta kolmeen tuntia.

Sisältö

Syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2023. Kokouksessa valitaan myös ensi vuoden hallitus ja toimihenkilöt, sekä käsitellään muut esityslistan asiat, kuten muutokset ympäristö- ja varainhankintasuunnitelmissa sekä jäsenehtoja koskeva sääntömuutos. Kokouksessa jokaisella Emilen jäsenellä on äänioikeus, joten tule vaikuttamaan ensi vuotta koskeviin päätöksiin ja uuden hallituksen muodostumiseen!

Viestin lopusta löydät linkin syyskokouksessa käsiteltäviin dokumentteihin. Näet dokumentteihin tehdyt muutokset keltaisella pohjalla. Hallitus suosittelee tutustumaan liitteisiin hyvin etukäteen, jotta kokouksen kulku olisi mahdollisimman sujuvaa. Kokoukseen osallistujilla on myös mahdollisuus kommentoida liitteiden muutoksia ja näin vaikuttaa yhdistyksen tulevaisuuteen.

Ehdolle asettuminen

Vuoden 2023 hallitukseen asetutaan ehdolle kokouksen kohdassa 12 ja toimihenkilöksi kohdassa 13. Ehdolle asettuminen tapahtuu ylös nousemalla ja itsensä esittelemällä. Ehdokas voi halutessaan kertoa muutamalla lauseella, miksi haluaisi juuri siihen pestiin ja miksi olisi hyvä valinta siihen. Mikäli ehdokkaita on useampia, suoritetaan suljettu lippuäänestys. Eniten ääniä saanut voittaa – tasatilanteessa ratkaisee arpa. Mikäli olet estynyt kokonaan osallistumaan syyskokoukseen ja haluaisit asettua ehdolle, voit lähettää vapaamuotoisen muutaman lauseen esittelyn istuvalle puheenjohtajalle sähköpostitse emile.puheenjohtaja@gmail.com. Puheenjohtaja lukee esittelysi puolestasi kokouksessa hakemasi pestin kohdalla.

Esityslista

Aika: Keskiviikko 23.11.2022 klo 17:00

Paikka:  Auditorio 2 (Ag B105), Agora-rakennus, Jyväskylän yliopisto. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteydellä: https://jyufi.zoom.us/j/2673685809

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan sekä kahden ääntenlaskijan valinta
 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
 5. Emile ry:n strategian (liite 1, muutokset keltaisella pohjalla) tarkastelu ja päivittäminen
 6. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman (liite 2) ja vuoden 2023 talousarvion (liite 3) esittely ja vahvistaminen
 7. Emile ry:n turvallisemman tilan periaatteiden (liite 4) esittely ja vahvistaminen
 8. Emile ry:n ympäristösuunnitelman (liite 5, muutokset keltaisella pohjalla) tarkastelu ja päivittäminen
 9. Emile ry:n varainhankintasuunnitelman (liite 6, muutokset keltaisella pohjalla) tarkastelu ja päivittäminen
 10. Varsinaisen jäsenyyden jäsenmaksun sekä alumnijäsenyyden jäsenmaksun suuruuden vahvistaminen vuodelle 2023
 11. Sääntömuutoksen (liite 7, kohdat 2§ & 4§, muutokset keltaisella pohjalla) esittely ja vahvistaminen
 12. Emile ry:n hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, talousvastaavan, sihteerin ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2023
 13. Emile ry:n toimihenkilöiden valinta vuodelle 2023
 14. Kahden toiminnantarkastajan ja kahden varatoiminnantarkastajan valinta vuodelle 2023
 15. Yhdistyksen taloudelliset asiat
 16. Päätösasiat

a) Emile ry:n vuoden 2022 hallituksen virkistäytymismatkan sponsorointi 100 eurolla. 

b) Emile ry:n pankkitilin käyttöoikeuksien ja verkkopankkitunnusten käyttöoikeuden siirtäminen sekä uuden VISA Electronin tilaaminen vuoden 2023 talousvastaavalle.  

 1. Muut esille tulevat asiat
 2. Seuraava kokous
 3. Kokouksen päättäminen

Linkki esityslistan liitetiedostoihin. Tapahtumassa on kahvitarjoilu, nähdään 23.11. Agoralla!

Ystävällisin terveisin,

Oona Nykopp

Emile ry:n puheenjohtaja